HÍREK

Zárt kapusak lesznek női felnőtt és up-csapataink mérkőzései

2020-03-11

Zárt kapusak lesznek női felnőtt és up-csapataink mérkőzései

Az MLSZ döntése értelmében nézők nem tekinthetik meg együtteseink mérkőzését a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések miatt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány szerdai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el.

Ennek értelmében női felnőtt és utánpótlás csapataink is zárt kapuk mögött kényszerülnek lejátszani hazai és idegenbeli mérkőzéseiket. Így a Simple Női Ligában március 17-én, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban sorra kerülő DVTK elleni rangadót is nézők nélkül rendezik.

A döntés a televíziós közvetítést nem érinti, így az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon élőben tekinhető meg majd az összecsapás 16:15-től. Akárcsak az FTC-Telekom elleni ütközet, melyet zárt kapuk mögött rendeznek majd az Új Hidegkuti Nándor Stadionban március 26-án, csütörtökön 17:45-től.

Az MLSZ korlátozása azt jelenti, hogy a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen a mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok