HÍREK

A bajnoki döntőért lép pályára felnőtt csapatunk, UP-együtteseinkre is mérkőzések várnak - Hétvégi program

2022-05-19

A bajnoki döntőért lép pályára felnőtt csapatunk, UP-együtteseinkre is mérkőzések várnak - Hétvégi program

Összes csapatunk Budapesten lép pályára.

A Simple Női Liga alapszakaszának utolsó fordulójában felnőtt csapatunk az ETO FC Győr gárdáját fogadja. A képlet egyszerű, amennyiben a tabellán harmadik együttesünk legyőzi a második győrieket a szombaton (május 21.) 17:15-kor kezdődő mérkőzésen a BKV Előre Sporttelepen, bejut a bajnoki fináléba. Minden más eredmény esetén a bronzcsatában lépünk pályára.

A kisalföldi együttessel szezon során kétszer találkoztunk, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban ősszel 2-2-re végeztünk, míg tavasszal idegenben 3-0-ra kikaptunk.

A szombati találkozót élőben közvetíti az M4Sport+ (Duna World)!

U19-es csapatunk szezonbeli utolsó mérkőzését vívja, méghozzá a St. Mihály FC ellen szombaton (május 21.) 11 órakor a Tichy Lajos Sportcentrumban. U17-es lányaink már csütörtökön (május 19.) 18 órakor megmérkőznek a FTC-vel a Kocsis Sándor Sportközpontban, míg az U15 szintén a zöld-fehérek vendége lesz vasárnap (május 22.) 11 órakor.

A regionális bajnokságban szereplő U14 utolsó előtti összecsapásán a Soroksár SC-t látja vendégül szombaton (május 21.) 11 órakor a Salgótarjáni úton.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok