HÍREK

A gödöllői Sátor Kupával zárták az évet UP-csapataink

2021-12-20

A gödöllői Sátor Kupával zárták az évet UP-csapataink

Két együttesünk is bronzérmet szerzett a remek hangulatú viadalon.

A hétvégén Gödöllőn vett részt műfüves tornán három utánpótlás együttesünk. A versenykiírás értelmében az U15 mellett egy U16-os csapatot tudtunk indítani a 12 együttest felvonultató, 4+1-es felállásban, futsal szabályok szerint rendezett viadalon.

Csapataink az elődöntőt elveszítették, így a bronzmérkőzést egymás ellen vívták, melyen az U15 diadalmaskodott.

U19-es gárdánk a nyolc együttes részvételével megrendezett felnőtt mezőnyben indult, ahol bronzérmes lett, míg a legjobb játékosnak járó elismerést Végh Adrienn érdemelte ki. Az aranyérmet egyébként a Pinczi Anita, Farádi-Szabó Edina, Stefán Bernadett, Bokor Blanka, Vas Hajna, Erős Evelin alkotta csapat nyerte meg, akik a szakmai stáb engedélyével vettek részt a tornán.

Egyéb okok miatt Tóth Judit és Korozmán Norbert vezetőedzők nem lehettek ott Gödöllőn, így az U15-ös csapatot Pinczi Anita, míg az U16-ot Ács Gábor kapusedző vezette, az U19-et természetesen Schrancz Balázs irányította. Bogdán Tünde az egészségügyi háttért biztosította, míg Vass László a szakmai munkát fogta össze.

Az edzők egyöntetű véleménye, hogy rendkívül színvonalas, kiváló hangulatú eseményen vehettek részt a játékosok. Amennyiben lehetőség engedi, a felkészülési időszak alatt is megméretteknénk magunkat hasonló viadalokon.

UP-játékosaink számára lezárult az év, a felkészülés január 10-én kezdődik. A foglalkozásokra várjuk a előképzettséggel rendelkező, 2009-ig bezárólag született játékosokat hétfőn, kedden, szerdán, pénteken és alkalmanként szombaton a Tichy Lajos Sportcentrumban. A 2010 után született futballisták nem azt akadémiai korosztályokhoz, hanem az U14-es csapathoz tudnak csatlakozni, az ő edzéseikre a BKV Előre Sporttelepen kerül sor.

Jelentkezni Vass László szakmai igazgatónál (+36306300258) és Korozmán Krisztián UP-koordinátornál lehet (+36301481820).

Fotó: Garda István

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok