HÍREK

Balaton Trophy: Aranyérmes lett U13-as csapatunk

2023-05-30

Balaton Trophy: Aranyérmes lett U13-as csapatunk

Kapott gól nélkül nyerte meg a nemzetközi tornát együttesünk.

A mögöttünk hagyott hétvégén az U13-as korosztály számára rendezett Balaton Trophy elnevezésű nemzetközi tornán vett részt klubunk.

A siófoki viadalon körmérkőzéses rendszerben találkoztak az együttesek 22 perces mérkőzéseken.

Szombaton mind a négy mérkőzést megnyerte csapata, előbb a KFC Komarno ellen 3-0-ra, a Sepsi OSK ellen 5-0-ra, míg a MOL Fehérvár FC és az Astra HFC ellen egyaránt 3-0-ra.

Vasárnap a komáromi KFC elleni “visszavágóra” a szlovákiai gárda visszalépése miatt nem került sor, majd a Sepsi OSK ellen 0-0 után  a székesfehérvári és az üllői klub elleni 2-0-ás sikerekkel zártuk a viadalt.

Csapatunk 19 rúgott és 0 kapott góllal aranyérmesként zárt, megelőzve a MOL Fehérvár FC, a Sepsi OSK, az Astra HFC és a KFC Komárno U13-as együttesét.

A torna legjobb kapusa csapatunk hálóőre, Pergel Flóra lett, míg a góllövőlista élén Hanzl Zoé Fanni és a román Miruna-Raluca Boghici végzett holtversenyben hat találattal.

Szoliva Zsolt vezetőedző értékelése: - Csapatunk minden meccsen igyekezett kezdeményező, domináns focit játszani. A résztvevő lányok mindent megtettek a sikerért, csapatként és egyénileg is extra teljesítményt nyújtottak. A 0 kapott gól jól mutatja, milyen masszívan védekeztünk, a 19 rúgott pedig, hogy az ellenfél kapuja előtt is feltaláltuk magunkat. A tornát végül 22 ponttal zártuk, amivel sikerült elhódítaniuk a kupát. Gratulálok a lányoknak!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok