HÍREK

Három csapatunk is hazai bajnokit játszik - Hétvégi program

2022-05-05

Három csapatunk is hazai bajnokit játszik - Hétvégi program

U19-es együttesünk lép pályára ezúttal idegenben. Elmarad az U15 találkozója.

A Simple Női Liga 19. fordulójában a Puskás Akadémia FC-vel találkozik felnőtt csapatunk szombaton (május 7.) 16:30-kor a BKV Előre Sporttelepen. Az utolsó előtti hazai mérkőzésünket már a bajnoki döntőt érő második helyéről várjuk a tabellán ötödik felcsútiak ellen.

A Puskás Akadémia FC hat tavaszi bajnokiján kilenc pontot gyűjtött, két győzelem és három döntetlen mellett csak a listavezető FTC-Telekom tudta legyőzni őket. Aktuális ellenfelünkkel a szezon során már kétszer találkozunk, hazai pályán 2-2-re végeztünk, míg Felcsúton Vachter Fanni góljával 1-0-ra győztünk.

U19-es csapatunk az alsóházi rájátszás harmadik fordulójában a PMFC otthonában lép pályára szombaton (május 7.) 11 órakor.

U17-es együttesünk a felsőház 3. fordulójában felnőtt csapatunkhoz hasonlóan a Puskás Akadémia FC-t fogadja. Az összecsapásra vasárnap (május 8.) 11 órakor a Tichy Lajos Sportcentrumban. Az U15 is a PAFC ellen lépett volna pályára, de azt a mérkőzést későbbi időpontra halasztották.

A regionális bajnokságban szereplő U14 vasárnap (május 8.) 13 órakor szintén a Salgótarjáni úton vív bajnokit, az ő ellenfelük a Kaposvári Rákóczi BFLA lesz.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok