HÍREK

Két fiatal játékost igazoltunk

2022-08-09

Két fiatal játékost igazoltunk

Csapatunkban folytatja pályafutását László Henrietta és Barkóczi Bernadett.

Murár Viktória és Maria Palama leigazolását követően újabb két fiatal játékos igazolt az MTK Budapesthez, László Henrietta és Barkóczi Bernadett.

A 16 éves László Henrietta az FTC utánpótlásában nevelkedett, az elmúlt években játszott a zöld-fehérek U14-es, U16-os, U17-es és U19-es csapatában is. A tavalyi szezonban 33 mérkőzésen 32 gólt szerzett, az U17-es csapattal arany-, míg az U19-es együttessel ezüstérmes lett.

Fiatal kora ellenére egyszer már pályára lépett az élvonalban, 2021. április 3-án a Kelen SC ellen csereként kapott játéklehetőséget.

A 20 esztendős Barkóczi Bernadett 2019-ben Kiskőrösről szerződött a Kelen SC-hez. A fővárosi együttesben 13 összecsapáson már pályára lépett a Simple Női Ligában, 2019. október 22-én debütált a DVTK ellen, eddigi egyetlen NB I-es gólját 2021. április 25-én szerezte a Kész-St. Mihály FC ellen.

A tavalyi szezonban alapembere volt a kelenföldiek NB II-es csapatának, mellyel sikerült kivívnia a feljutást.

- László Henrietta és Barkóczi Bernadett szerződtetése tökéletesen beleillik klubunk koncepciójába, mely szerint fiatal magyar tehetségeket szeretnénk az MTK-hoz csábítani. Mindkét játékos jó teljesítményt nyújtott a felkészülési mérkőzéseken, bízunk benne, hogy a bajnokság során is jó játékkal örvendeztetik meg szurkolóinkat - nyilatkozta a két futballista leigazolását követően Csopaki István szakágvezető.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok