HÍREK

László Henrietta tornát nyert U19-es válogatottal, Vas Hajna csapatkapitánya volt az U17-es nemzeti együttesnek

2023-02-24

László Henrietta tornát nyert U19-es válogatottal, Vas Hajna csapatkapitánya volt az U17-es nemzeti együttesnek

Az elmúlt napokban több játékosunk is válogatott mérkőzésen lépett pályára.

A magyar A-válogatottban Vachter Fanni a Ciprus Kupa első mérkőzésen a szünetben lépett pályára Románia ellen, a 69. percben viszont sérülés miatt le kellett cserélni. Támadónk így a torna hátralévő két mérkőzésén nem volt bevethető. Erős Evelin a románok, a finnek és a horvátok ellen is kispados volt.

A szerb válogatottba meghívót kapó Vajda Orsolya a Bosznia-Hercegovina elleni összecsapáson nem kapott játéklehetőséget, Szlovákia ellen viszont kezdőként egy félidőt játszott.

A leány U19-es válogatott Spanyolországban először Csehországgal, majd a Pinatar Kupa keretein belül Skóciával és Svédországgal találkozott. László Henrietta (a képen) a csehek elleni edzőmeccsen kezdő volt, a skótok ellen a 64. percben cserélték be, a svédek ellen büntetőkkel megnyert fináléban kezdőként 64 percet kapott.

Az U17-es válogatott Svédországgal kétszer is megmérkőzött Spanyolországban. Vas Hajna mindkétszer csapatkapitánya volt a nemzeti együttesnek, míg Bánfi Gréta előbb szünetben, majd a 82. percben lépett pályára a skandináv válogatott ellen. Schvirján Dóra mindkét 0-0-ra végződő találkozón kispados volt.

Fotó: MLSZ

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok