HÍREK

"Napról napra, hétről hétre érzem egyre jobb formában magam" - interjú csapatunk új kapusával

2021-02-15

"Napról napra, hétről hétre érzem egyre jobb formában magam" - interjú csapatunk új kapusával

Együttesünk napokban igazolt válogatott kapusával, Samu Annával beszélgettünk a szerződtetésről, a beilleszkedésről és a célokról.

A Simple Női Liga és a Magyar Kupa tavaszi folytatására készülő együttesünk keretében kapusposzton is történt változás. Szőcs Réka távozott, Samu Anna érkezett, aki korábbi csapata, az FTC-Telekom elleni felkészülési mérkőzésen is bizonyított.

“A felkészülés kezdete előtt keresett meg Pleskó László kapusedző, szeretnék-e csatlakozni az edzésekhez. Abban állapodtunk meg, hogy két hét után döntünk a folytatásról. Amennyiben a szakmai stáb elégedett velem, és én is jól érzem magam, beszélgetünk a szerződtetésemről” - mondta a leigazolásának körülményeiről a hálóőr.

A kapus nagy lendülettel vetette bele magát a közös munkába:

“Számomra is kérdés volt, hogy tudok visszatérni a műtét után, de szerencsére semmilyen gond nem jött elő. Napról napra, hétről hétre érzem egyre jobb formában magam. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Nekem most az a legfontosabb, hogy minél több edzésen és mérkőzésen vegyek részt, mert ezáltal lesz egyre jobb a teljesítményem.”

“Mivel több csapattársamat ismerem a válogatottból, így a beilleszkedés is könnyebben megy. Remek edzéseink vannak, nagyon élvezem a közös munkát a csapattal és szakmai stábbal” - mondta játékosunk az első hetek tapasztalatairól.

Samu Anna korábban többször is borsot tört csapatunk orra alá, azokra az összecsapásokra így emlékszik vissza: “Abban az időben az MTK Hungária FC már évek óta letaszíthatatlan volt a dobogó legfelső fokáról. Nagy fegyverténynek számított legyőzni őket. Örülök, hogy azokhoz a sikerekhez én is hozzá tudtam járulni. De az már a múlt, most már kék-fehér mezben szeretnék trófeákat nyerni!”

A célokról így nyilatkozott kapuvédőnk:

“Először szeretnék egy sérülésmentes szezont. Tisztességes munkával pedig szeretnék olyan teljesítménnyel előrukkolni, mellyel segíteni tudom a klubot céljai elérésben.”

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok