HÍREK

Sipos és Vachter gólszerzésben, Nagy az előkészítésben jeleskedett - Kanadai tabella

2021-12-10

Sipos és Vachter gólszerzésben, Nagy az előkészítésben jeleskedett - Kanadai tabella

Íme, a 2021/2022-es szezon őszi idényében lejátszott 13 tétmérkőzésünk alapján készült kanadai táblázatunk játékosokra lebontva az NB I-es és a Magyar Kupa-találkozók alapján.

A nyáron jelentős átalakuláson átesett csapatunk a harmadik helyről várja a Simple Női Liga tavaszi folytatását. Együttesünk 12 forduló alatt hét győzelmet ünnepelhetett, kétszer játszott döntetlent, háromszor pedig vereséget szenvedett.

A tavasszal sorra kerülő kilenc forduló előtt hátrányunk csupán egy pont a második - így már bajnoki döntőt érő - helyen álló ETO FC Győr mögött, akikkel még kétszer találkozunk.

A Simple Női Kupában már nem vagyunk érdekeltek, miután hazai pályán vereséget szenvedtünk, így kiestünk a címvédő FTC-Telekom ellen.

Az ősz folyamán lejátszott 13 tétmérkőzés alatt 25 alkalommal találtunk az ellenfelek kapujába. A bajnokságban mindössze egy olyan mérkőzésünk volt, amikor voltunk eredményesek, átlagosan pedig két gólt szereztünk találkozónként.

A 25 szerzett gólon nyolc játékosunk osztozik. A házi góllövőlistát nyáron igazolt válogatott támadónk, Sipos Lilla vezeti nyolc góllal, őt a szintén a szezon előtt szerződtetett, a nemzeti együttesben is lehetőséget kapó Vachter Fanni követi héttel.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokát Legendás Lora foglalja el három góllal. Rajtuk kívül Nagy Virág és Brianna Taylor kétszer-kétszer talált be, míg egyszer volt eredményes Angela Boyle, Olivera Milunovic és Pinczi Anita.

A gólpasszadók listáját szintén nyáron igazolt válogatott futballistánk, Nagy Virág vezeti öt előkészítéssel. A gólszerzés mellett kétszer osztott ki gólpasszt a Sipos, Vachter páros, valamint Natalie Stephens. Rajtuk kívül egyszer adta a gól előtti utolsó passzt Legendás Lora, Brianna Taylor, Olivera Milunovic, Vajda Orsolya, Farádi-Szabó Edina, Stefán Bernadett és Haraszti Fanni.

Az ősz során voltak büntetőből, szabadrúgásból, az ellenfél által kapott labdából is szerzett góljaink, ezeket természetesen nem tartalmazza az alábbi táblázat.

Íme, kanadai táblázatunk játékosokra lebontva az ősz folyamán:

Játékos Gól Gólpassz Összesen
Sipos Lilla 8 2 10
Vachter Fanni 7 2 9
Nagy Virág 2 5 7
Legendás Lora 3 1 4
Brianna Taylor 2 1 3
Olivera Milunovic 1 1 2
Natalie Stephens 0 2 2
Angela Boyle 1 0 1
Pinczi Anita 1 0 1
Vajda Orsolya 0 1 1
Farádi-Szabó Edina 0 1 1
Stefán Bernadett 0 1 1
Haraszti Fanni 0 1 1

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok