HÍREK

Sipos Lilla: Ünnep lesz Spanyolország ellen játszani

2021-09-21

Sipos Lilla: Ünnep lesz Spanyolország ellen játszani

Az Európa legjobbjait soraiban tudó spanyol válogatottal találkozik kedden a magyar női labdarúgó válogatott, amelynek keretének több játékosunk is tagja.

A válogatottba Skócia ellen visszatérő és többször gólhelyzetet is kiharcoló Sipos Lilla arról beszélt az mlsz.hu-nak, nagyon örül, hogy pályára léphetett az első vb-selejtezőn és szerinte csapatnak nincs veszítenivalója Spanyolország ellen sem.
– Nincs rajtam teher, 27 éves koromban átbillentem egy holtponton. Azt éreztem Skócia ellen, hogy tudtam segíteni, hogy kicsit támadóbbá váljon a játékunk, főleg a második félidőben. Nagyon várom a spanyol meccset, ez egy ünnep a számunkra, hogy egy ilyen kaliberű válogatott ellen játszhatunk. Úgy kell hozzáállnunk, hogy ebből is tanulhatunk és megláthatjuk, jelen pillanatban hol tartunk. Nagyon bízom benne, hogy lesz lehetőségünk gólt szerezni, de a magam részéről, ha jó játékot tudok hozni, már elégedett leszek. Nagyon jól érzem magam az edzőtáborban és remélem, hogy bent tudok maradni Margret Kratz keretében, aki szerintem nagyon jó szakember, rengeteget tudunk tanulni tőle – fogalmazott az MTK 65-szörös válogatott labdarúgója – Biztos fog még változni a csapat, hamarosan két nagyon nehéz mérkőzésen leszünk túl, októberben aztán visszavágót játszunk a skótok ellen, amelyre már úgy készülhetünk, hogy tudjuk, mit hibáztunk. Majd következik a kötelezőnek mondható találkozó Feröer-szigetek ellen és egy ki-ki mérkőzés az ukránokkal. Azt látom, hogy a szövetségi kapitány fel tudja építeni úgy a csapatot, hogy elérjük a célunkat, s megszerezzük a harmadik helyet, vagy akár egy nagyobb bravúrt is elérjünk. Nagyon örülök, hogy visszatérhettem és remélem, hogy itt is maradhatok.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok