HÍREK

Több utánpótlás játékosunk a felnőtt csapattal készül

2022-01-21

Több utánpótlás játékosunk a felnőtt csapattal készül

Fiataljaink megkapják a lehetőséget, hogy bizonyítsanak a szakmai stábnak.

Klubfilozófiánk fontos részét képezi, hogy minél több saját nevelésű játékosunk kapjon lehetőséget a felnőtt csapatnál.

Együttesünk jelenlegi keretében is több olyan futballista van, aki az MTK utánpótlásából felkerülve lett fontos tagja élvonalbeli gárdánknak.

A téli felkészülési időszak alatt Pozsár Ramóna, Tőzsér Vanda és Bánfi Gréta kapja meg a lehetőséget, hogy bizonyítson a szakmai stábnak. Rajtuk kívül, az őszhöz hasonlóan továbbra is az első csapattal készül a 2006-os születésű Vas Hajna, aki az idei bajnokság során háromszor is tagja volt a meccskeretnek a Simple Női Ligában.

A 2004-es születésű Pozsár Ramóna fontos tagja U19-es csapatunk védelmének, a 2006-os Tőzsér Vanda ősszel hat gólt szerzett az U17-es együttesben, míg a 2007-ben született Bánfi Gréta a bajnokság első felében harminc találatig jutott az U15-ös, illetve az U17-es bajnokságban.

- Pozsár Ramóna remek rúgótechnikával és lövőerővel megáldott belső védő, fizikailag és játékban is folyamatosan fejlődik. Az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményével megérett arra, hogy az első csapat keretével készüljön. Tőzsér Vanda az U17-es együttes támadó szekcióját erősíti, gólerős, technikailag extra képességekkel rendelkező futballista. Bánfi Gréta nagy munkabírású középpályás, aki a korosztályát már régen kinőtte, pedig csak áprilisban lesz 15 éves. Tőzsér Vandához hasonlóan taktikailag és fizikailag még neki is fejlődnie kell, de mindkettejük tehetsége arra predesztinálja őket, hogy a felnőttek között lehetőséget kapjanak a felkészülés alatt - mutatta be a három futballistát Vass László szakmai igazgató.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok