HÍREK

Utánpótlás: Győzelem, döntetlen és vereség a PMFC ellen

2022-11-21

Utánpótlás: Győzelem, döntetlen és vereség a PMFC ellen

U19-es csapatunk hazai pályán, míg U17-es és U15-ös együttesünk idegenben lépett pályára.

Leány Országos U19, 12. forduló
MTK Budapest U19–PMFC U19 4-0 (1-0)

Gólszerző: Kövy (40.), Diramerján (50.), Gabona (80.), Bezzeg (89.)

MTK Budapest U19: Fehér - Vajda, Pára, Herczik (Bezzeg 46.), Petőfi (Farkas L. 46.) - Kövy, Diramerján (Zsirka-Klein 62.), Almási - Gabona, Gávris, Erdei (Molnár E. 46.).

Könczey Zsolt vezetőedző értékelése: - Nagyon jól kezdtünk, de az első gólért sokat kellett tennünk. Ezt követően szépen jöttek a találatok, mindenki megtett mindent, ha picit jobb napot fogunk ki, akkor még nagyobb különbséggel is tudunk győzni. Örülök, hogy fejlődünk minden téren és ez a játékban, valamint eredményekben is meglátszik.

Leány Országos U17, 12. forduló
PMFC U17–MTK Budapest U17 1-0 (0-0)

Gólszerző: Bódis (51.)

MTK Budapest U17: Schvirján - Szántai, Tassy, Pára, Garda - Kiss, Papp-Kálmán (Spéth 56.), Gávris - Gabona (Hettiger 85.), Zsirka-Klein (Kovács M. 50.), Szabó M.

Korozmán Norbert vezetőedző értékelése: - Tudtuk, hogy ez a mérkőzés egy gólos lesz, sajnos azt a gólt nem mi szereztük, viszont játékban jobbak voltunk. Sajnos a pálya talaja alkalmatlan volt a focira, ennek ellenére is próbáltunk játszani, kombinatív játékkal kihozni a labdát. Sajnos nem ez az első mérkőzés, ahol egyéni hibából kapjuk a gólt, ezek, ha jobban koncentrálunk, ha gyorsabban reagálunk, akkor elkerülhetőek lettek volna a többi mérkőzésen is. Ha picit pontosabbak vagyunk az utolsó passzoknál, akkor talán több lehetőségünk lett volna. Vannak fejlesztendő területek, amiket folyamatosan gyakorlunk, hogy mind egyéni játékban, mind csapatjátékban fejlődjünk.

Pára Hanna így látta a mérkőzést: - Az első félidőben főleg védekeztünk, a megszerzett labdákból próbáltunk építkezni, kevés sikerrel. Sajnos az első félidőben nem igazán volt lehetőségünk kapura lőni. A második félidőre felszívtuk magunkat, sokkal pörgősebben és felszabadultabban játszottunk. Több lehetőségünk volt, de nem tudtunk élni velük. Sajnos elcsúszott a kommunikáció és ebből egy szerencsétlen gólt kaptunk. Összességében egy kiegyenlített meccs volt, nem érdemeltük vereséget, mert sok munkát tettünk bele ebbe a találkozóba. Dolgozunk tovább, a hibákat pedig igyekszünk kijavítani.

Leány Országos U15, 12. forduló
PMFC U15–MTK Budapest U15 0-0

MTK Budapest U15: Nagy (Árokszállási 69.) - Balogh (Steinbacher 54.), Bakos, Bellon, Weszely (Hubják 54.) - Puskás (Kelemen 69.), Farkas P., Mikó (Kéri 54.) - Walton (Csörgő 69.), Veres, Lőrincz-Rainiss L. (Molnár L. 69.)

Nagy Borbála értékelése a mérkőzésről: - Jó mérkőzést játszottunk, nyerni szerettünk volna, de most csak egy döntetlen jött össze. Örülök, hogy egy ziccer, valamint egy büntető hárításával hozzá tudtam járulni a pontszerzéshez. Büszke vagyok a csapatra, voltak helyzeteink, jó tempóban játszottunk, sajnos a gólunkat les miatt nem adták meg.

Bakos Kamilla így látta az összecsapást: - Jól indult a mérkőzés, próbáltunk kombinatívan játszani, mely sikerült is. Szerencsére a második félidőben az ellenfél tizenegyese kimaradt. Összességében pörgős találkozót játszottunk, nagyot küzdöttünk, de a győzelmet nem sikerült megszerezni. Ettől függetlenül büszke vagyok minden csapattársamra.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok