HÍREK

Utánpótlás: Új szakemberekkel bővült az edzői stáb

2022-06-28

Utánpótlás: Új szakemberekkel bővült az edzői stáb

Kialakult a szakmai stáb összetétele.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy új utánpótlás szakmai igazgatónk a magyar válogatottól érkező Könczey Zsolt lett, aki emellett az U19-es csapatunk vezetőedzőjeként is dolgozik majd. Eldőlt, hogy asszisztens edzőként Gendur Gábor segíti a munkáját.

U17-es együttesünket továbbra is Korozmán Norbert vezeti, mellette Tóth Judit dolgozik majd, aki a tehetséggondozás mellett a Bozsik-korosztályban zajló munkában is részt vesz.

Az U15-ös csapatnál Ribeiro Da Silva Roni lesz a vezetőedző, aki egyéni képzésért is felel, a legkisebb akadémiai korosztálynál Markó Melinda (a képen) lesz a segítője.

A regionális bajnokságban szereplő U14-es csapatunkat az új szezonban is Szoliva Zsolt irányítja, míg a Bozsik-korosztályban felnőtt csapatunk csapatkapitánya, Pinczi Anita és Szórádi Attila foglalkozik a gyerekekkel.

Fiatal kapusainkkal nyártól már Csizmók Adrienn foglalkozik, az erőnléti edző és a masszőr személye nem változik, Nagy Réka és Bogdán Tünde marad klubunk kötelékében.

Vass László tudására a jövőben az utánpótlás részleg játékosmegfigyelőjeként és tehetséggondozásért felelős szakemberként számít az MTK Budapest.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok