HÍREK

Utolsó bajnokiját játssza felnőtt csapatunk, pályán három UP-együttesünk - Hétvégi program

2021-11-19

Utolsó bajnokiját játssza felnőtt csapatunk, pályán három UP-együttesünk - Hétvégi program

U17-es gárdánk mérkőzése későbbi időpontban kerül lejátszásra az ETO FC Győr ellen.

Idei utolsó mérkőzését vívja felnőtt csapatunk a Simple Női Ligában. A 12. fordulóban a Puskás Akadémia FC vendégei leszünk szombaton (november 20.) 14 órakor a Pancho Arénában.

A felcsúti együttes eddigi 11 mérkőzésén három győzelem és három döntetlen mellett öt alkalommal szenvedett vereséget. Aktuális ellenfelünk legutóbbi három bajnokija közül kettőt is megnyert, legutóbb 5-0-ra győztek a szintén újonc Soroksár SC vendégeként.

A Puskás Akadémia FC-vel a pontvadászat 5. fordulójában már találkoztunk, akkor 2-2-es döntetlen született a BKV Előre Sporttelepen.

U15-ös és U19-es együttesünk is az ETO FC Győr ellen lép pályára a Tichy Lajos Sportcentrumban. Előbbi csapat szombaton (november 20.) 18 órakor, utóbbi vasárnap (november 21.) 11 órakor.

A regionális bajnokságban szereplő U14 szombaton (november 20.) 16 órakor a Soroksár SC vendége lesz a Szamosi Mihály Sporttelepen, míg az U17 ETO FC Győr ellen összecsapása későbbi időpontban kerül lejátszásra.

A találkozókra a belépés ingyenes, de védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, valamint személyi igazolvány felmutatása szükséges.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok