HÍREK

A Haladás-Viktória és az ETO FC Győr érkezik - Heti program

2020-11-20

A Haladás-Viktória és az ETO FC Győr érkezik - Heti program

Felnőtt és U19-es csapatunk is hazai pályán játszik a hétvége folyamán.

Utolsó hazai mérkőzését játssza felnőtt csapatunk 2020-ban. A Simple Női Liga 11. fordulójában listavezető együttesünk a Haladás-Viktória gárdáját látja vendégül szombaton (november 21.) 13 órától a BKV Előre Stadionban.

A szombathelyiek kilenc forduló alatt - a Kelen SC elleni összecsapásukat elhalasztották - kilenc pontot gyűjtöttek, mellyel az ötödik helyen állnak. A vasiakkal a 4. fordulóban már megmérkőztünk, akkor idegenben 3-0-ra diadalmaskodtunk. A Haladás Stadionban egy öngóllal szereztünk vezetést, majd Csányi Diána büntetőjével és Pápai Emőke találatával biztosítottuk be sikerünket.

Utolsó bajnoki találkozóját játssza az évben U19-es csapatunk. A tabellán mögöttünk két ponttal álló ETO FC Győr elleni mérkőzésre vasárnap (november 22.) 12 órától kerül sor a Tichy Lajos Sportcentrumban.

Pénteken klubunk érdeklődésére a győriek megerősítették, szeretnének pályára lépni. Amennyiben a találkozó mégis elmarad - ahogy egy héttel korábban a szegedi bajnoki is -, természetesen azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat.

U14-es és U16-os csapataink számára már korábban befejeződtek az őszi bajnoki küzdelmek.

A felnőtt és az U19 mérkőzését is zárt kapuk mögött rendezik!

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok