JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Az MTK Budapest hazai és idegenbeli bajnoki mérkőzéseire előzetesen a mtkbudapest.jegy.hu oldalon van lehetőség jegyvásárlásra. Általában már a mérkőzést megelőző két hétben – MLSZ és ORFK biztonsági határozat birtokában - elindul az előzetes online jegyértékesítés, ahol a hazai mérkőzéseinkre 10%-os kedvezménnyel van lehetőség a belépőjegyek megvásárlására.

A stadion szektortérképe, valamint az aktuális jegy- és bérletárak szintén a mtkbudapest.jegy.hu oldalon érhetők el.

Előfordulhat, hogy egyszerre több mérkőzésünkre is elindítjuk az előzetes jegyvásárlási lehetőséget, minden folyamatban lévő jegyértékesítés elérhető az online felületen.

Kiemelt mérkőzések tekintetében helyszíni előzetes jegyvásárlást is biztosítunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ilyen esetekben az ezzel kapcsolatos részleteket a hivatalos honlapon és a Facebook-oldalunkon hangsúlyosan közzétesszük.

Fontos információ, hogy a 2018/19-es idény tavaszi szezonjától kezdődően, a normál biztonsági fokozatú, Új Hidegkuti Nándor Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésekre, nem szükséges a névre szóló jegyek kiváltása. Ennek értelmében a jegyvásárláshoz nem szükséges sem szurkolói kártya, sem pedig személyazonosságot igazoló okirat, a kedvezmények igénybevételére jogosító igazolványokat azonban minden esetben hozzák magukkal az érintettek, mert a kedvezményre való jogosultságot szúrópróba szerűen ellenőrizhetjük.

A meccs napján a hazai (Hungária körút felől és a Salgótarjáni úton) és vendég pénztár általában a mérkőzés előtt három órával nyit ki, de az aktuális információkat mindig közzétesszük a hírek között a hivatalos honlapon.

Az online vásárlási lehetőséget biztosító mtkbudapest.jegy.hu oldal a Tovább gombra kattintva elérhető.

Az interneten megvásárolt jegyeket papíralapon kinyomtatva, illetve okostelefonon bemutatva is elfogadjuk a beléptető kapuknál.

Az idei évre vonatkozó online bérlet ITT rendelhető.

tovább

Kapcsolat

1087 Budapest, Brüll Alfréd utca 2.

+36-70-902-7809

Szponzorok