HÍREK

Az ETO FC Győr is kipipálva

2019-09-21

Az ETO FC Győr is kipipálva

Ötödik meccsét is megnyerte Cseh András csapata.

JET-SOL Liga, 5. forduló

MTK Hungária FC – ETO FC Győr 3-1 (2-0)

Gólszerző: Nagy Á. (33.), Milunovics (58. – büntetőből), Pápai (64.) ill. Süle (83.)

Sárga lap: Turányi (60.) ill. Zsédely (71.)

MTK Hungária FC: Szőcs – Papp, Turányi, Pinczi (Váradi 45.), Csolti – Nagy L., Csányi (Farádi-Szabó 76.), Magyarics (Pápai 61.), Nagy Á. – Németh, Milunovics

A JET-SOL Ligában eddig tökéletes mérleggel álló csapatunk az ETO FC Győr ellen lépett pályára hazai környezetben az 5. fordulóban.

Cseh András együttese a 33. percben szerezte meg a vezetést, amikor Nagy Ágnes végzett el szabadrúgást 22 méterről és talált a kapu bal oldalába.

A 44. perc sajnos nem egy szép jelenetről szólt, ugyanis Pinczi Anita szenvedett súlyosnak tűnő sérülést. Játékosunknak mielőbbi felépülést kívánunk!

A fordulást követően 13 perccel a Turányi buktatásáért megítélt büntetőt Milunovics helyezte a kapu jobb oldalába. A 64. percben már hárommal vezettünk, ugyanis a három minutummal korábban pályára lépő Pápai megszerezte élete első NB I-es gólját egy szép löbbölésnek köszönhetően.

A 83. percben a vendégek már csak szépíteni tudtak, így kialakították a 3-1-es végeredményt. Az öt meccsen öt sikerrel álló csapatunk jövő hét szombaton Diósgyőrben vendégszerepel.

Cseh András értékelése: – Nehéz mérkőzésre számítottunk, és az is lett. Bár mindvégig domináltunk és irányítottuk a játékot, a győriek helyenként megnehezítették a dolgunkat. Sok helyzetünk volt, amiből hármat sikerült kihasználnunk, de ez a győzelem – amely teljesen megérdemelt – lehetett volna nagyobb arányú is. Sajnálatos módon ismét elveszítettük egyik kulcsjátékosunkat, Pinczi Anita bokaszalagja sérült meg, és bár nem törött el a lába, az biztos, hogy néhány hétig nem állhat a csapat rendelkezésére.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 17:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok