HÍREK

Az MTK Hungária FC megóvta az Ausztriában játszott BL-visszavágót (VIDEÓ)

2014-10-17

Az MTK Hungária FC megóvta az Ausztriában játszott BL-visszavágót (VIDEÓ)

Az SV Neulengbach - MTK Hungária FC, 2014. október 15-én lejátszott mérkőzéssel kapcsolatban Nina Burger jogosulatlan szerepeltetése miatt óvást nyújtott be az MTK Hungária FC.

A kék-fehér klub információ szerint az ellenfél egyik játékosa, Nina Burger átigazolása az SV Neulengbach klubhoz az osztrák átigazolási időszak lejárta, 2014. július 15 után történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a játékos 2014. augusztus 20. napján még a Houston Dash csapatánál játszott, így az SV Neulengbach csapatához történő igazolása nem lehet érvényes, ezen felül az osztrák labdarúgó szövetséghez benyújtott kérelme – a jogászok tudása szerint – nem felelt meg az előírásoknak.  

Azt, hogy Nina Burger augusztusban még az amerikai csapatban játszott, a játékos interneten található adatlapja is alátámasztja, illetve az azok az adatok is fellelhetők, melyek szerint július 17-től augusztus 20-ig többször játszott amerikai csapatok ellen.

Nem mellékes körülmény, hogy több osztrák labdarúgó klub is óvást nyújtott be az Osztrák Labdarúgó Szövetséghez a játékos szerepeltetése miatt.

Az adatok alapján az MTK Hungária FC kezdeményezi, hogy a lejátszott mérkőzés végeredményét az UEFA törölje és a továbbjutás lehetőségét az MTK Hungária FC részére biztosítsa.

Medgyes Péter és Nagy Lilla a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok