HÍREK

Bajnokság, gyere haza: Dorogi Diófa - MTK Hungária 1-7 (0-4)

2015-04-19

Bajnokság, gyere haza: Dorogi Diófa - MTK Hungária 1-7 (0-4)

Hat meghatározó játékos nem állhatott Medgyes Péter vezetőedző rendelkezésére, így még az U-19-es csapatból is ki kellett egészíteni keretet. Gál Tímea , Kaján Zsanett, Tell Zsófia, Papp Dóra, Pádár Anita, Tóth Alexandra hiánya azonban nem látszott meg a csapaton, hiszen mindvégig felszabadultan és magabiztosan játszva, kiütéses győzelmet aratott a Buzánszky Jenő Stadionban.

Dorogi Diófa - MTK Hungária 1-7 (0-4)

Vezette: Széplábi Gábor (Szántó, Kunstár)

Gólszerzők. Fogl (68.), illetve Méry (45., 64., és 83.), Herczeg (7. és 18.), Nagy L. (12.) és Diószegi (77.)

Dorogi Diófa: Farkas - Pinczi, Tóth, Tatai, Papp - Göbölös, Tenczel, Benkő, Vadas - Nagy, Fogl

Csere: Cseh, Horváth, Bakó

Vezetőedző: Szabados György

MTK Budapest: Varga - Nagy, Demeter, Vesszős, Szabó - Hummel-Schmuczer, Herczeg, Szabó - Diószegi, Méry, Palkovics
Csere: Szűcs - Csányi, Horváth, Gősi

Vezetőedző: Medgyes Péter

A vezetést már a hetedik percben megszerezte az MTK Hungária FC Herczeg Andrea góljával, aki találatát a sérülés miatt ezúttal hiányzó Pádár Anitának címezte, és egy trikóra írt üzenettel kívánt mihamarabbi gyógyulást gólkirálynőnek. Öt perccel később Nagy Lilla növelte előnyt, miután kilőtte a bal felső sarkot, majd az első negyedóra végén Herczeg szerzett elvetődve szépségdíjas gólt. A félidő zárásaként Méry Rita emelte át a kimozduló kapuson a labdát, így négygólos előny birtokában vonulhattak szünetben az öltözőbe.

Fordulást követően is megmaradt nagy mezőnyfölény, és Méry pompás kapásgóljának köszönhetően a 65. percben már 0-5 állt az eredményjelzőn. A 69. percben Fogl szépített, ám kevéssel ezután Nagy Lilla centerezését Diószegi Fanni váltotta gólra. A meccs hajrájában Méry megszerezte önmaga harmadik, csapata hetedik gólját is. 

A találkozón egyébiránt két fiatal MTK-s is bemutatkozott az élvonalban: a csereként bevetett Gősi Natália és Horváth Luca első alkalommal léphetett pályára a Jet-Sol Ligában.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok