HÍREK

Csapatépítő box edzésen vett részt U19-es csapatunk

2023-01-22

Csapatépítő box edzésen vett részt U19-es csapatunk

Profi ökölvívótól tanulhattak játékosaink.

A felkészülési időszak monotonitását megtörve csapatépítő box edzésen vett részt U19-es csapatunk a Bozai Box Clubban. Játékosaink a sportág alapjait Krämer Péter profi ökölvívótól leshették el.

Könczey Zsolt vezetőedző, utánpótlás szakmai igazgató így nyilatkozott a programról: - Igyekszünk Gendur Gábor kollégámmal olyan programokat szervezni az év közben, ami néha kicsit más, mint a foci, de sokat segít a közösség építésben és a lányoknak az önismeretben. Most Krämer Péter profi ökölvívóhoz látogatottunk el, aki a tervezett edzésnél egy jóval hosszabb mozgást tartott a lányoknak, mert egy remek ember, aki szeretne minél többet átadni a tapasztalatából. Nagyon elfáradtak a játékosok és sokat tanultak. Ez a fajta edzésforma a hétköznapokban az önvédelemben segítség, a labdarúgásban pedig egy magabiztosságot képes építeni, főleg azáltal, hogy az ember minél jobban megismerje a testét és a határait. Az edzés végén néhány bátrabb lány kesztyűzött is, persze Peti bírói segítségével, így mi edzők is sok dolgot le tudtunk szűrni a látottakból, szuper teljesítményeket láttunk. Köszönjük Petinek az edzést és javaslom mindenkinek a labdarúgás mellett is ezt a fajta mozgásformát!

Ez volt az első box edzése a csajoknak, így egészen az alapoktól indultunk. Nagyon jó kis edzés kerekedett ki belőle. Remek volt a hangulat és nagyon ügyesek voltak a lányok. Tanultak pár dolgot az ökölvívásból, melyet azért - bízom benne - a focipályán nem fognak gyakorolni. Köszönöm edzőjüknek, Könczey Zsoltnak és a csapatának, hogy ellátogattak hozzám - mondta a rendhagyó edzés után Krämer Péter.

Az edzésről további képek megtekinthetőek klubunk Instagram-oldalán.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok