HÍREK

Diószegi Fanni klubunknál folytatja

2020-07-07

Diószegi Fanni klubunknál folytatja

A FTC-Telekom együttesétől érkező támadó csapatunk első nyári szerzeménye.

Bár csapatunk tagjai még szabadságukat töltik, klubunk vezetése folyamatosan dolgozik az együttes megerősítésén.

Örömmel jelentjük be, hogy az MTK Hungária FC-ben folytatja pályafutását Diószegi Fanni. A 23 éves támadó - aki korábban két szezont is eltöltött nálunk - az FTC-Telekom gárdájától érkezik.

Diószegi 2014 és 2016 között 43 tétmérkőzésen lépett pályára kék-fehér szerelésben, és öt alkalommal talált az ellenfelek kapujába.

Diószegi Fanni szépségdíjas gólja az Astra HFC ellen 2015-ből:

Az egy évet Németországban is légióskodó támadó így nyilatkozott a  szerződés aláírását követően:

“Miután nyilvánvalóvá vált, hogy új csapatban folytatom, több NB I-es csapattól is megkerestek. Az MTK mellett még egy komoly érdeklődő volt, de nagyon örülök, hogy ismét magamra húzhatom a kék-fehér mezt. Tetszettek a klub vezetői által felvázolt célok, de döntésemben komoly szerepet játszott Varga Attila vezetőedző személye is, aki nagyon pozitív benyomást tett rám a három júniusi mérkőzésen. A munkámat sem szerettem volna feladni, így mivel a fővárosban maradhatok, a kettő könnyen összeegyeztethető.”

Visszatérő futballistánk a következő szezonra vonatkozó céljait a megfogalmazta:

“A legfontosabb számomra, hogy visszanyerjem a régi formámat, valamint fizikálisan és mentálisan is a legjobb állapotban legyek. Szeretnék a lehető leggyorsabban bekerülni a kezdőbe, és akkor a gólok is érkezni fognak.”

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok