HÍREK

Döntetlen a MOL Fehérvár FC ellen

2023-04-29

Döntetlen a MOL Fehérvár FC ellen

Csapatunk 0-2-ről egyenlíteni tudott, de a győzelmet nem sikerült megszerezni.

Simple Női Liga, 19. forduló
MTK Budapest–MOL Fehérvár FC 2-2 (0-2)

Budapest, Lantos Mihály Sportközpont
Vezette: Kovács Fanni (Juhász, Vinter-Gecsei)

Gólszerző: Csuhai (48.), Palama (69.) illetve Szehofner (17., 37.)

Sárga lap: Zágor (74.), illetve Jánosi (67.), Földvári (79.), Simon (90+4.)

MTK Budapest: Erős - Legendás, Vas (Csuhai 46.), Palama, Haraszti - Farádi-Szabó, Barkóczi (Murár 62.), Bokor - László (Zágor 62.), Milunovic (Gudchenko 85.), Vachter.

Vezetőedző: Makrai László

MOL Fehérvár FC: Terestyényi - Szűcs, Romanóczki, Jánosi, Simon - Pécsi (Kántor 88.), Szabó, Bognár, Földvári, Farkas - Szehofner (Kozma 89.).

Vezetőedző: Gajdóczi Tibor

A tavasszal mind a hat bajnoki mérkőzését megnyerő csapatunk a Simple Női Liga 19. fordulójában a tizedik helyen álló MOL Fehérvár FC-t látta vendégül a Lantos Mihály Sportközpontban.

Vezetőedzőnk Magyarics Zoé játékán kívül a keret minden tagjára számíthatott a fehérváriak ellen.

A mezőnyjátékkal kezdődő találkozó első komolyabb lehetőségre a 13. percig kellett várni, akkor a jobb oldali sarokrúgást követően megcsúsztattuk a labdát, László viszont már csak bele tudott pöckölni, így a labda a jobb alsó mellé pattant.

A 17. percben első lövésükből megszerezték a vezetést a vendégek, Szehofner Vivien lőtte ki a bal felsőt a tizenhatoson kívülről (0-1).

A 27. percben szép összjátékot követően Vachter lőtt védője szorításában, erőt már nem tudott bele tenni, így Terestyényi vetődve hárítani tudott.

A 37. percben a középpályán labdát veszítettünk, Szehofner lecsapott rá, egy csellel helyzetbe hozta magát, a tizenhatos előteréből, középről lőtt, Erős csak beleérni tudott (0-2).

A félidő hajrájában Palama fejese a háló tetején landolt, így a vendégek kétgólos előnnyel vonulhattak pihenőre.

A szünetben egy helyen változtatott vezetőedzőnk, mely taktikai átalakítással is járt, a belső védő Vas jött le és a támadó Csuhai állt be.

A csere jól sült el, Csuhai Vivien a 48. percben szerzett góljával gyorsan összejött a szépítés: támadónk szépen játszotta le a "kettő az egyes" szituációt Vachterral és a jobb alsó lőtt (1-2).

A 63. percben Csuhai adott be jobbról, Milunovic nem sokkal fejelt a jobb felső mellé. Hat perccel később viszont már összejött az egyenlítés, Farádi-Szabó passzolt Maria Palama elé, védőnk egy remek csellel elküldte a védőt, majd a rövid sarokba bombázott (2-2).

A 73. percben Vachter lőtt kiszorított szögből, Terestyényi a kapu fölé ütötte a labdát. A 80. percben centiken múlott a harmadik gólunk, Zágor kapásból a felső lécet találta el 12 méterről.

A hajrában mindent megtettünk a győztes gól megszerzéséért, de a győztes találatot nem sikerült megszerezniük, így egy pontot szereztünk.

Együttesünk a következő fordulóban a Kelen SC vendége lesz, május 6-án, szombaton 17 órakor.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 17:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok