HÍREK

Döntetlent játszottunk a DVTK otthonában

2022-08-27

Döntetlent játszottunk a DVTK otthonában

Csapatunk a harmadik bajnoki mérkőzésén sem kapott gólt, de ezúttal egy pontot szereztünk.

Simple Női Liga, 3. forduló
DVTK–MTK Budapest 0-0

Miskolc, DVTK Edzőközpont
Vezette: Kovács Fanni (Majorné Nagy, Juhász)

Sárga lap: Somogyi (42.), Geréd (52.), Voila (72.), Krisztin (72.), Böröcz (90.), illetve Sipos (42.)

DVTK: Böröcz - Somogyi, Geréd, Jáhn, Boros - Nagy Lilla, Sain, Balázs (Nagy Panna 62.), Krisztin (Komlós 89.) - Voila (Mikó 76.), Oláh.

Vezetőedző: Bém Gábor

MTK Budapest: Varga - Vajda, Palama, Vas (Pinczi 73.), Haraszti - Barkóczi (Farádi-Szabó 66.), Bokor - Legendás, Milunovic (Murár 89.), Sipos (Magyarics 46.) - Vachter.

Vezetőedző: Makrai László

Az első két bajnoki mérkőzését egyaránt 2-0-ra megnyerő csapatunk a 3. fordulóban a DVTK vendége volt.

A miskolci együttes szintén veretlenül várta az összecsapást, miután az Astra-Activtek HFC-Üllő elleni döntetlen után a legutóbbi körben 2-1-re nyertek az újonc MOL Fehérvár FC ellen.

Vezetőedzőnk, Makrai László az előző fordulóbeli kezdőcsapathoz képest több helyen változtatott, az Astra ellen bombagólt szerző Sipos Lilla először volt a kezdőcsapat tagja, míg visszatért kisebb sérülése után Vajda Orsolya és Olivera Milunovic.

A találkozó első félidejében csapatunk többet birtokolta a labdát, több támadást vezetett, mint ellenfele, de gólt nem sikerült szereznünk. A játékrész hajrájában Sipos és Somogyi csatázott egymással, a hazaiak piros lapot reklamáltak, de a játékvezető jogosan egy-egy sárgát mutatott fel.

A második félidőben vezetőedzőnk Magyarics, majd Farádi-Szabó beállításával próbált új lendületet adni a csapatnak, de hiába próbálkoztunk, nem sikerült a hazai kapuba találni.

A miskolciak egy általuk büntetőnek vélt szituációt kértek számon a játékvezetőn, de Kovács Fanni játékvezető nem látott kontaktot a felek között, így nem ítélt tizenegyest.

A hajrában is mindent megtettünk a három pont megszerzésért, de a végjátékba sokszor hiba csúszott, így meg kellett elégednünk az egy ponttal. Három fordulót követően így továbbra is veretlenek vagyunk, kapunkat pedig már 270 perce nem vették be.

Csapatunk legközelebb két hét múlva, a válogatott szünet után lép pályára a Simple Női Ligában. Október 10-én, 16 órakor a KÉSZ-St. Mihály-Szeged együttesét látjuk vendégül a BKV Előre Sporttelepen.

Makrai László vezetőedző értékelése: - Parázs hangulatú, küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született. Belőlünk most hiányzott a minőség, nem jöttek az utolsó passzok és az extra megoldások. Ami örömteli, hogy a harmadik mérkőzést is lehoztuk kapott gól nélkül. A jövő heti szabad hétvége ellenére nem pihenünk, kielemezzük ezt a mérkőzést, edzünk keményen tovább, próbáljuk összerakni a játékunkat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok