HÍREK

Döntőben az MTK: Astra HFC – MTK Hungária FC 0-2 (0-0)

2015-04-11

Döntőben az MTK: Astra HFC – MTK Hungária FC 0-2 (0-0)

Még csak az első fordulót játszották le a Jet-Sol Liga rájátszásában, ám már most eldőlt, hogy függetlenül a hátralévő öt forduló eredményeitől, az MTK Hungária már biztosította helyét a bajnoki döntőben. A nyitómérkőzésén, a listavezető MTK Hungária 2-0-ás győzelmet aratott, a tabella harmadik helyen álló Astra ellen.

Astra – MTK Hungária 0-2 (0-0)

Gólszerzők: Méry (70.), Pádár (82.)

Szőcs – Vesszős, Demeter, Gál, Szabó – Hummel-Smuczer, Herczeg – Nagy L., Pádár, Diószegi – Méry

Csere: Diószegi helyett Palkovics (60.), Méry helyett Nagy A. (72.), Szabó helyett Nyuzó (87.)

Vezetőedző: Medgyes Péter

Erősen tartalékos kerettel utazott Csepelre a csapat szombaton, ahol a masszív védekezéséről ismert Astra vendégeként lépett pályára. A sok hiányzó ellenére már az első perctől kezdődően irányította a játékot, megpróbálta mihamarabb feltörni a hazaiak védekezését. Ám, az első játékrészben ez nem sikerült. Bár, Nagy Lillának, Pádár Anitának és Diószegi Fanninak is volt ígéretes lehetősége.
Fordulást követően is megmaradt a mezőnyfölény, az Astra erejéből csak egy ígéretes helyzetre futotta. A hetvenedik percben szép góllal szerezte meg a vezetést az MTK Hungária: Nagy Lilla passzát Méry Rita lőtte laposan kapura, a labda a pedig a jobb kapufáról a balra pördülve, végül a gólvonal mögött kötött ki.

Tizenkét perc múlva végképp eldőlt a három pont sorsa: Nagy Lilla ezúttal Pádár Anitát szolgálta ki, aki megszerezte huszonötödik gólját a szezonban.

Az NB I-es rájátszás következő fordulójában Dorogra látogat az MTK Hungária csapata. A mérkőzés április 18-án, 11:00-kor kezdődik.
 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok