HÍREK

Dunai Zoltán: „Szeretettel gratulálok és köszönöm a helytállást a Stadler Csoport nevében."

2014-10-16

Dunai Zoltán: „Szeretettel gratulálok és köszönöm a helytállást a Stadler Csoport nevében."

Dunai Zoltán, a Stadler Rail Magyarország vezérigazgatója, mint az MTK Hungária FC főtámogatója, büszke a csapat teljesítményére, és az egész cégcsoport nevében gratulált a teljesítményhez. Szavait változtatás nélkül tesszük közzé.

„Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy az én csapatom – nem mellesleg a Stadler nevét a mezen viselve – a magyar futball képviselőiként utolsónak lép le az európai színpadról, maga mögött imponáló mérleget hagyva: ami a rendes játékidőket illeti: 4 győzelem és 1 vereség, 9:4-es gólkülönbség – azt hiszem, nyugodt szívvel megállapíthatjuk, hogy ha mi mindannyian a saját szakmánkban ilyen közel lennénk az európai élmezőnyhöz, mindannyian sikeresebbek és versenyképesebbek lehetnénk.

A fizikailag és matematikailag létező legkisebb különbséggel alulmaradni bosszantó és fájó. Hiszem, hogy az idő múlásával azonban ez a két meccs pályafutásuk legszebb emlékei közé emelkedik, nem a befújt tizenegyes égbekiáltó jogtalansága marad majd meg emlékeikben, hanem az, hogy megint bevettek egy újabb magaslatot, amit annak előtte senki .

A látottakat – és az Önök által az asztalra letetteket – értékelve, ezúton biztosítom Önöket, hogy januártól jelentősen emelni fogjuk a csapat támogatására szánt keretösszeget.

Sok szép győzelmet kívánok a tegnapihoz hasonlóan : merthogy az a 90 perc figyelembe vételével egy megnyert meccs volt!

Hajrá MTK !!!

Üdvözlettel:
Dunai Zoltán"

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok