HÍREK

Egy góllal nyertünk a Kelen SC otthonában

2023-05-06

Egy góllal nyertünk a Kelen SC otthonában

Bokor Blanka és Farádi-Szabó Edina góljával három pontot szereztünk.

Simple Női Liga, 20. forduló
Kelen SC–MTK Budapest 1-2 (1-1)

Budapest, Kelen SC Sporttelep
Vezette: Urbán Eszter (Nyeste, Vinter-Gecsei)

Gólszerző: Ramor (40.), illetve Bokor (16.), Farádi-Szabó (52.)

Sárga lap: Bernhardt Barbara (36.), Bederna (90+2.), illetve Palama (89.)

Kelen SC: Bokros - Végh Diána (Csutoros 65.), Bederna, Ónodi, Végh Katalin - Ács, Bernhardt Bernadett, Bernhardt Barbara - Ramor, Tóbik (Berencsi 82.), Kerekes.

Vezetőedző: Kun István

MTK Budapest: Varga - Legendás, Vas, Palama, Haraszti - Farádi-Szabó, Bokor (Barkóczi 85.) - Csuhai (Gudchenko 65.), Milunovic (Bánfi 77.), Vachter - Zágor (Murár 85.).

Vezetőedző: Makrai László

A tabella harmadik helyén álló csapatunk - holtversenyben a második ETO FC Győrrel - a Simple Női Liga 20. fordulójában a tizedik pozíciót elfoglaló Kelen SC otthonában lépett pályára szombat délután.

A tavasszal mind a hét összecsapásukat elveszítő fővárosiak ellen vezetőedzőnk Magyarics Zoé és Vajda Orsolya játékára nem számíthatott.

Támadólag léptünk fel a mérkőzésen, nálunk volt többet a labda, és már az 5. percben helyzetbe kerültünk, de Vachter lövését a védő becsúszva blokkolni tudta.

A 16. percben a második helyzetünket gólra is váltottuk: Haraszti ívelte be a szögletet a jobb oldalról, a lecsorgó Bokor Blanka elé került, aki néhány méterről a léc alá lőtt (0-1).

Pár perccel a gól után ott lehetett volna a második, Zágor kapáslövése, ha nem sokkal is, de fölé ment.

A nem túl eseménydús összecsapás 40. percében egalizáltak a hazaiak: Bal oldali szöglet után nem tudtunk felszabadítani, Ramor Korinna pedig a jobb alsóba bombázott (1-1).

A félidő hajrájában gól már nem született, így 1-1-el vonulhattunk szünetre.

A fordulást követően egy perccel közel jártunk a vezetéshez, viszont Csuhai lövése egy védőről a felső lécre pattant.

Az 52. percben Farádi-Szabó Edina vállalkozott lövésre a tizenhatoson belülről, próbálkozása egy hazai játékoson megpattanva a bal alsóban kötött ki (1-2).

A második gólunk után néhány minutum alatt háromszor is betalálhattunk volna, de Vachter előbb mellé, majd fölé lőtt, míg Bokor fejesét kitolta a kapus.

A 62. percben Zágor egy visszacsel után lőtt a bal oldalról, Bokros fogta a középre tartó bombát. Tíz perccel később Milunovic közeli próbálkozását blokkolták, majd Farádi-Szabó tekert centikkel a jobb alsó mellé.

A 87. percben Vachter centerezett remekül jobbról, a védőről kapura pattant a labda, Bokros azonban ki tudta tolni a bal alsóból.

A rendes játékidő utolsó percében Varga védte a hazai szabadrúgást, így 2-1-re nyertünk a Kelen SC otthonában.

Együttesünk a következő fordulóban rangadót játszik, május 13-án, 15 órakor az ETO FC Győrt fogadjuk a Lantos Mihály Sportközpontban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-30 14:00 MTK Utánpótlás Sportközpont

MTK BUDAPEST U19

VS

FTC-TELEKOM U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok