HÍREK

Go Zsani Go!

2014-09-12

Go Zsani Go!

Szeptember 13-án, szombaton megkezdi szereplését az U-19-es női labdarúgó-válogatott a hazai Eb-selejtezőkörben, Szombathelyen. A keretben van az MTK Hungária játékosa Kaján Zsanett is.

Zsanett a Pomurje elleni sorsdöntő BL- csoportmérkőzésen megsérült, azóta nem állhatott Medgyes Péter vezetőedző és az MTK rendelkezésére. 


Az elmúlt hetekben a támadó folyamatos rehabilitációs munkát végzett, ebben segítségére volt az MTK Hungária korábbi edzője, Turtóczki Sándor is, aki a közelgő válogatott-mérkőzések miatt külön is foglalkozott Zsanettel.


Szerencsére úgy tűnik, a sérülés már a múlté, így kiváló támadó visszatérhet a pályára:


– A héten már minden nap edzettem, nagyon jó volt újra labdába rúgni, hiszen már hiányzott a foci. Bízom benne, hogy tudok játszani az Eb-selejtezőn, hisz azért is utaztam el a csapattal Szombathelyre, hogy segítsek a válogatottnak. Bízom benne, hogy minden rendben lesz és továbbjutunk a csoportból. Még a Pomurje elleni BL mérkőzésen húzódott meg a combizmom, és a térdkalácsom alatti tok is megsérült, ezért kellett pihennem. De ez a sérülés úgy tűnik már a múlté. 

[image]

– Ez azt jelenti, hogy a bajnokikon és a Bajnokok Ligájában is számolhatunk már veled. Apropó BL, mit vársz a Neulengbach ellen?


– Természetesen már nagyon hiányzik a csapat és az is, hogy végre bajnoki meccset játszhassak. Ami az osztrákok elleni párharcot illeti, úgy érzem nagyon szoros meccseket fogunk játszani. Jó kis hajtós összecsapás lesz itthon és Ausztriában is, de a csapat és a stáb mindent megtesz majd, hogy továbbjussunk. Remélem, hogy minél több szurkoló kilátogat a mérkőzésekre és ezzel is segítenek nekünk, hogy valóra váltsuk álmainkat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok