HÍREK

Gólerős utánpótlás-válogatott játékost igazoltunk

2023-06-30

Gólerős utánpótlás-válogatott játékost igazoltunk

Felnőtt csapatunk harmadik szerzeménye a Soroksár SC-től érkező Mészáros Cecília.

A Simple Női Liga legutóbbi szezonját bronzérmesként záró felnőtt csapatunk harmadik nyári szerzeménye Mészáros Cecília.

A 19. születésnapját júliusban ünneplő, középpályásként és szélsőként is bevethető játékos az FTC-ben nevelkedett, játszott az U14-es, az U16-os és az U19-es bajnokságban is, majd 2020 nyarán a Soroksár SC-hez került.

A sárga-feketékkel első szezonjában feljutott az élvonalba, a Simple Női Ligában 17 évesen, 2021. szeptember 4-én debütált a Puskás Akadémia FC ellen.

Új játékosunk az előző szezonban az NB II Keleti csoportjának gólkirálynője lett, 16 mérkőzésen szerzett 31 találattal.

Mészáros többszörös U17-es válogatott, az elmúlt években pedig az U19-es nemzeti együttes oszlopos tagja volt.

- Örülök, hogy Ceci csatlakozik hozzánk. Nagyon motivált játékosról beszélünk, aki fiatalos lendületével és gólerősségével hasznos tagja lesz csapatunknak. Nagy jövő előtt áll, azt gondolom nálunk még többet tud majd fejlődni olyan játékosok között, akik már nagyobb rutinnal rendelkeznek az NB I-ben - nyilatkozta Mészáros Cecília leigazolását követően Pinczi Anita szakágvezető és szakmai igazgató.

- Nagyon örülök, hogy az MTK színeiben folytathatom a pályafutásomat, a fejlődésem szempontjából remek helyre kerültem. Az elmúlt szezonban a klubcsapatomban szélsőt játszottam, az U19-es válogatottban pedig középpályást, úgy érzem, mindkét poszton jól teljesítettem. Hiába szerepeltem az előző szezonban a másodosztályban, technikailag, taktikailag és mentálisan is fejlődni tudtam, a válogatottban pedig komoly játékerőt képviselő együttesek ellen léphettem pályára. Gyors, mindkét lábbal jól lövő és passzoló játékosnak tartom magam, ezt a felkészülés első napjától szeretném is bizonyítani, a szezon során pedig minél több góllal és gólpasszal segíteni új klubomat - mondta a szerződés aláírása után új igazolásunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 17:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok