HÍREK

Görcsoldó siker (LAPSZEMLE)

2017-08-25

Görcsoldó siker (LAPSZEMLE)

A fociakobon.cafeblog.hu szólaltatta meg az MTK Hungária FC játékosait a Hajvalia legyőzése után.

Az MTK Hungária FC a Bajnokok Ligája selejtezőinek első mérkőzésén 2-0-ra legyőzte a koszovói bajnok WFC Hajvaliát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Nagy Lillát, a hazaiak egyik vezérét többször is ápolni kellett a meccs végéhez közeledve, mindkét lábát fájlalta, de szerinte ez nem elsősorban az iramnak volt köszönhető.

– Jó tempójú meccs volt, de az NB I-ben is vannak ilyen találkozók, úgyhogy nem erre fognám. Nem tudom, lehet, esetleg a szokatlan talaj vagy túlizgultuk a dolgot. De tök mindegy, a lényeg ott van az eredményjelzőn, más nem számít – vélekedett Lili.

Méry Rita, aki góllal ünnepelte születésnapját kedden, már előre tekint, a Sporting C.P. elleni meccsre.

– Reméljük, hogy minél többen fognak kijönni. Nagyon jó volt a hangulat attól függetlenül, hogy volt még hely a nézőtéren. Reménykedem abban, hogy péntek lévén a Sporting ellen még többen leszünk. Nagyon izgalmas mérkőzésre számítok, játszottunk velük teremben, ott is nagyon jó meccset vívtunk, holott az más pálya, más közeg, de úgy gondolom, ha két nap alatt tudunk regenerálódni, még izgalmasabb és gólgazdagabb találkozót tudunk játszani, ami természetesen a mi javunkra fog eldőlni.

A Hajvalia elleni első gólt szerző Szabó Zsuzsanna szintén tisztában van az erőviszonyokkal, de nem hagyja befolyásolni magát.

– Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de nem fogunk feltett kézzel pályára lépni. Nyilván mindent meg fogunk tenni a siker érdekében, aztán meglátjuk.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják el. 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U17

VS

MTK BUDAPEST U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok