HÍREK

Győzelem a bajnoki főpróbán

2024-02-17

Győzelem a bajnoki főpróbán

Együttesünk 3-0-ra diadalmaskodott a Spartak Myjava otthonában.

Felkészülési mérkőzés
Spartak Myjava-MTK Budapest 0-3 (0-1)

Gólszerző: Zágor, Csuhai, Siklér

MTK Budapest: Erős - Legendás, Bokor, Palama, Pataki - Farádi-Szabó, Barkóczi, Zágor - Csuhai, Siklér, Mészáros.

Csereként pályára lépett: László, Murár, Tenyei-Tóth, Végh.

Szombaton a negyedik és egyben utolsó téli felkészülési mérkőzését játszotta a Simple Női Liga és a Simple Női Kupa március elején esedékes folytatására készülő felnőtt csapatunk.

Az SK Sturm Graz elleni győzelem, valamint a First Vienna FC 1894, és az FC Universitatea Olimpia Cluj elleni döntetlenek után ezúttal a szlovák bajnokság címvédője és listavezetője, a Spartak Myjava volt az ellenfelünk idegenben.

A találkozó első félidejében Zágor Bernadett révén szereztük meg a vezetést, majd a fordulás után Csuhai Vivien és Siklér Kinga is betalált, így 3-0-ra diadalmaskodtunk a bajnoki főpróbán.

Együttesünk legközelebb már bajnoki összecsapáson lép pályára, az első tavaszi fordulóban az FTC-Telekom vendégei leszünk március 2-án.

Makrai László vezetőedző értékelése: - Nagyon jól nézett ki a csapat az utolsó edzőmérkőzésen, jó játékkal arattunk megérdemelt győzelmet. Két hét még van a bajnoki rajtig, de több játékosunk is hiányozni fog válogatott szereplés miatt, így most tudtunk utoljára együtt gyakorolni. Sűrű március elé nézünk, de nagyon várjuk már a bajnoki nyitányt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 17:00 ÜLLŐ VÁROSI SPORTTELEP

ASTRA HFC-ÜLLŐ

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok