HÍREK

Győzelem a Nové Zámky ellen

2015-07-23

Győzelem a Nové Zámky ellen

Medgyes Péter együttese elsöprő győzelmet aratott szlovák ellenfele fölött a Lantos Mihály Sporttelepen rendezett felkészülési mérkőzésen.

Az MTK Hungária FC idei első, felkészülési mérkőzésén a 28. percben Kaján Zsanett góljával szerezte meg a vezetést, majd valódi kék-fehér gólzápor következett: Kaján összesen háromszor, Pádár kétszer, az újonnan visszatért Nagy Ágnes pedig egyszer talált be a Nové Zámky hálójába. A szlovák együttes csak a meccs végén, a 72. percben tudott szépíteni. 

A Medgyes-lányok között ezúttal már ott volt a két idei igazolás, az elmúlt szezonban egyaránt Dorogon szereplő Nagy Ágnes és Pinczi Anita. Mindkét játékos játszott már kék-fehér színekben, az elmúlt időszakban pedig a Dorogot erősítették.

Korábban a Nové Zámky ellen immár találatot is szerző Nagy Ágnes bajnoki ezüstérmet, míg Pinczi Anita négy bajnoki címet szerzett az MTK Hungáriával. 

MTK Hungária FC – Nové Zámky 6-1

Az MTK Hungária kezdőcsapata: Varga – Kókány, Demeter, Vesszős, Balázs – Diószegi, Hummel-Smuczer, Kaján, Palkovics – Nagy Á, Nagy L.

Az MTK Hungária gólszerzői: Kaján (3), Pádár (2), Nagy 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok