HÍREK

Győzelemmel hangoltunk a kupadöntőre

2024-04-20

Győzelemmel hangoltunk a kupadöntőre

Együttesünk a hajrában szerzett gólokkal nyert Budaörsön.

Simple Női Liga NB I, 19. forduló
Budaörs-MTK Budapest 0-2 (0-0)

Budaörs, Városi Stadion
Vezette: Sveda Marcell (Szabó, Jávorka)

Gólszerző: Oláh (79. - öngól), Mészáros (83.)

Sárga lap: - 

Budaörs: Szőcs - Sárosi, Hiba, Sólyomvári (Balázs-Hegedűs 66.), Kajdy - Oláh, Hirchyts, Skryhanava (Barna 85.), Dencz - Tsikhan, Berencsi.

Vezetőedző: Horváth Ferenc

MTK Budapest: Erős - László, Bokor, Vajda, Pataki (Vas 85.) - Tenyei-Tóth (Farádi-Szabó 64.), Barkóczi (Palama 75.), Murár - Csuhai (Mészáros 46.), Siklér (Dubuc 75.), Voila.

Vezetőedző: Makrai László

A Puskás Akadémia FC elleni győztes bajnoki rangadó után csapatunk a 19. fordulóban a 11. helyen álló Budaörs otthonában lépett pályára.

Az újonc elleni találkozó első félidőjében egyszer a kapuba találtunk, a 39. percben Siklér Kinga gólját viszont les miatt érvénytelenítette a játékvezető.

A szünetben a támadószekcióban változtatott egyet vezetőedzőnk, Csuhai helyére Mészáros érkezett. Bő egy óra játék után a középpályán jött egy újabb változtatás, Tenyei-Tóth helyét Farádi-Szabó foglalta el.

A hajrá felé közeledve Palama és Dubuc is lehetőséget kapott, Siklér és Barkóczi számára ért véget az összecsapás a 75. percben.

A 79. percben megtört a jég, Oláh Bernadett talált a saját kapujába, így megszereztük a vezetést (0-1). Négy perccel később pedig a győzelmet is bebiztosítottuk, miután Mészáros Cecília fejjel vette be Szőcs kapuját (0-2).

A 85. percben a kétgólos előny mellett Vas Hajna visszatérésének is örülhettünk, a 18. születésnapját a mai nap ünneplő játékosunk legutóbb október 14-én lépett pályára.

Győzelemével együttesünk feljött a tabella harmadik helyére három fordulóval az alapszakasz vége előtt, két ponttal megelőzve a Puskás Akadémia FC-t.

Csapatunk a jövő héten két mérkőzést is játszik, csütörtökön (április 25.) 20 órakor az Új Hidegkuti Nándor Stadioban az ETO FC Győrrel találkozunk a Simple Női Kupa döntőjében, míg vasárnap (április 28.) 17 órakor az Astra HFC-Üllő vendégei leszünk bajnokin.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 17:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok