HÍREK

Hatvanban vett részt teremtornán U19-es csapatunk

2023-01-08

Hatvanban vett részt teremtornán U19-es csapatunk

Felnőtt gárdák ellen lépett pályára együttesünk.

U19-es csapatunk további kilenc felnőtt együttes társaságában meghívást kapott a Hatvanban sorra kerülő I. Sánta Gyula Emléktornára.

Együttesünk a B-csoportba kapott besorolást, ahol a Kistarcsai VSC elleni 2-0-ás vereség után 1-1-es döntetlent játszott az NB II Nyugati csoportjában második helyen álló Azul Verde SC ellen. A folytatásban a Jászberényi FC (2-1) és a Valkó KSK (2-0) ellen is diadalmaskodott csapatunk, így az ötödik helyért léphetett pályára.

A helyosztón a szintén másodosztályú Pénzügyőr SE ellen 3-1-re nyert gárdánk, így az ötödik helyen végzett a viadalon.

A szervezők csapatunk játékosát, Almási Virágot választották a torna legjobb játékosának!

Gendur Gábor asszisztens edző értékelése: - Nagyon köszönjük a meghívást a hatvani szervezőknek, profi szervezés mellett, remek körülmények között, felnőtt női csapatok ellen vehettünk részt egy jó színvonalú futsaltornán. Az egésznapos torna elérte a célját, újra együtt sportoltak a lányok a kis szünet után, jó felkészülés volt a futsalbajnokságra, senki sem sérült meg és jól éreztük magunkat. Az álmos kezdésért kár, de az első meccsen elszenvedett vereség után a többi 4 meccsen veretlenül szerepelt a csapat, egy döntetlen után egyre magabiztosabb győzelmek követték egymást, ami az 5. helyre volt elég. A torna legjobb játékosa díját Almási Virágot érdemelte ki robbanékony, folyton veszélyes, magabiztos játékával. A tornán kapusedzőnk Csizmók Adri védett a kapuban, a csapat élvezte, hogy együtt játszhatnak Adrival, aki remek teljesítménnyel és hozzáállással mutatott példát a pályán belülről.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 14:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK BUDAPEST U14

VS

BUDAPEST HONVÉD U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok