HÍREK

Hazai bajnokit játszik felnőtt csapatunk, pályán U17-es együttesünk

2021-08-27

Hazai bajnokit játszik felnőtt csapatunk, pályán U17-es együttesünk

A Soroksár SC és a Puskás Akadémia FC lesznek a hétvégi ellenfelek.

Az első két fordulóban győzelmet arató felnőtt csapatunk ismét hazai pályán játszik a Simple Női Ligában. A 3. fordulóban az újonc Soroksár SC lesz az ellenfelünk szombaton (augusztus 28.) 17 órakor a BKV Előre Sporttelepen.

A Soroksár SC a bajnokságban eddig egy mérkőzést játszott, mivel a második körben esedékes FTC-Telekom elleni találkozójukat elhalasztották. Vágó Fanny együttese a nyitófordulóban 2-1-re kikapott a DVTK otthonában, a zöld asztalnál viszont 3-0-s gólkülönbséggel megkapták a mérkőzést, mivel egy miskolci játékos jogosulatlanul lépett pályára.

A találkozóra a belépés ingyenes, de védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, valamint személyi igazolvány felmutatása szükséges.

Egyelőre csak egy UP-együttesünk kezdi meg bajnoki szereplését, U17-es csapatunk szombaton (augusztus 28.) 10 órától a Puskás Akadémia FC vendége lesz.

U19-es és U15-ös lányaink Puskás Akadémia FC elleni összecsapását - előbbit a felcsútiak kérésére - elhalasztották, míg a regionális bajnokságban szereplő U14 számára csak szeptember 11-én kezdődik a pontvadászat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok