HÍREK

Hazai pályán játszik a felnőtt, elmaradnak az up-bajnokik - Hétvégi program

2021-04-16

Hazai pályán játszik a felnőtt, elmaradnak az up-bajnokik - Hétvégi program

Tóth Mihály együttese a szombati bajnoki után szerdán is pályára lép, elhalasztották az up-csapataink mérkőzéseit.

A Simple Női Ligát vezető csapatunk a válogatott szünet után ismét pályára lép, ellenfelünk a 17. fordulóban a hatodik helyen álló KÉSZ-St. Mihály FC lesz szombaton (április 17.) 16 órától a BKV Előre Stadionban.

A szegedi együttes mind a négy tavaszi bajnokiján szoros összecsapást játszott, az ETO FC Győrtől és az FTC-Telekomtól is 1-0-ra kaptak ki, míg a Haladás-Viktória és a DVTK ellen is döntetlent játszottak. Aktuális ellenfelünkkel a szezon során már kétszer találkoztunk, hazai pályán 6-0-ra győztünk, míg Makón 1-1-es döntetlen született.

Négy nappal később ismét pályára lép Tóth Mihály együttese. Április 21-én, szerdán 16 órakor a Szombathelyi Haladás Sportkomplexumban a Haladás-Viktória vendégei leszünk, akiket az idei kiírásban 3-0-ra és 8-0-ra győztük le.

U19-es gárdánk szombaton a FTC vendége lett volna, de az összecsapást elhalasztották.

U16-os csapatunk vasárnap (április 18.) 12 órakor lép pályára. Ellenfelünk a tabella negyedik helyén álló PMFC-Sportolda lesz a Tichy Lajos Sportcentumban. Három nappal később (április 21., szerda) Felcsútra utaznak a lányok, ahol a Puskás Akadémia FC elleni bajnoki mérkőzésüket pótolják 14 órától.

Listavezető U14-es együttesünk utolsó előtti hazai bajnokiján lép pályára szombaton (április 17.) 15 órától a Magyar Labdarúgó Egylet ellen a Tichy Lajos Sportcentrumban.

Frissítés: A csapatok közötti egyeztetés értelmében az U19-hez hasonlóan az U16 és az U14 hétvégi összecsapása is elmarad.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok