HÍREK

Hétvégi ellenfeleink: Astra, FTC, Kelen

2021-03-19

Hétvégi ellenfeleink: Astra, FTC, Kelen

U14-es csapatunk kivételével összes együttesünk pályára lép a hétvége folyamán.

A keddi FTC-Telekom elleni bajnoki rangadót követően vasárnap 13 órakor ismét pályára lép listavezető felnőtt csapatunk a Simple Női Ligában. Ellenfelünk a tabella negyedik helyén álló Astra-Alef HFC-Üllő lesz idegenben.

Az Astra hozzánk hasonlóan győzelemmel kezdte a tavaszt - a Kelen SC ellen nyertek 2-1-re - és a Magyar Kupában elődöntőbe jutottak. Szász Ferenc együttese ellen ősszel kiélezett mérkőzésen, kétgólos hátrányból fordítva nyertünk 3-2-re.

Az elmúlt fordulóban az éllovast két vállra fektető U19-es gárdánk szombaton 13 órakor a Tichy Lajos Sportcentrumban lép legközelebb pályára. Ellenfelünk a hetedik helyen álló, legutóbbi két bajnokiját megnyerő Kelen SC lesz.

U16-os együttesünk szombaton 12:30-kor az FTC vendége lesz a Kocsis Sándor Sportközpontban. A tavaszi két fordulóban négy pontot szerző lányainknak nem lesz könnyű dolguk, a zöld-fehérek idén négyből hármat nyertek és másodikok a tabellán.

A bajnokságot hibátlan mérleggel vezető U14-es együttesünk márciusban már nem játszik bajnokit, legközelebb Szekszárdon vendégszerepel a csapat április első napján.

A mérkőzéseket zárt kapuk mögött rendezik!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok