HÍREK

Húsvétkor sem pihennek csapataink

2021-04-02

Húsvétkor sem pihennek csapataink

Hazai pályán játszik felnőtt, U19-es és U14-es együttesünk, a fővárosban vendégszerepel az U16.

A Simple Női Ligában mindhárom tavaszi bajnokit megnyerő, így az élre ugró felnőtt csapatunk hazai pályán szerezhet újabb három pontot. Szombaton 15:30-kor a tabella hetedik helyén álló ETO FC Győrt fogadjuk a BKV Előre Stadionban.

A télen megerősödő kisalföldiekkel a szezon során már háromszor találkoztunk: a bajnokságban hazai pályán 4-0-ra, míg idegenben 6-0-ra nyertünk, míg a Magyar Kupában 7-0-ra múltuk felül őket.

Az ETO az első három tavaszi fordulóban hét pontot szerzett, Makón nyertek 1-0-ra a KÉSZ-St.Mihály FC ellen, míg hazai pályán 4-0-ra verték a Kelen SC-t, majd 0-0-ra végeztek az Astra-Alef HFC-Üllő gárdájával.

U19-es együttesünk szombaton 11 órakor a Tichy Lajos Sportcentrumban fogadja a Veszprém FC USE csapatát. Ősszel hátrányból fordítva 3-1-re nyertünk Veszprémben, a duplázó Pap Nóra mellett Berencsi Boglárka volt eredményes.

Vasárnap 10:30-kor a Kelen SC vendége lesz az U16. A fővárosiak ellen ősszel 9-0-ra diadalmasodtunk. Akkor Németh Virág mesternégyest szerzett, Bánfi Gréta triplázott, míg Szabó Melissza és Kispetik Alexandra is betalált.

A bajnokságot hibátlan mérleggel vezető U14-re igazi presztízsmérkőzés vár április 7-én, szerdán 17:45-kor a Tichyn. Ellenfelünk az egyetlen vereségét ellenünk elszenvedő FTC lesz. Az őszi találkozásunkkor Bánfi Gréta duplázott, így 2-1-re győztünk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok