HÍREK

Jet-Sol Liga: Vereség az Örökrangadón

2019-10-27

Jet-Sol Liga: Vereség az Örökrangadón

Az idei második összecsapást a zöld-fehérek nyerték.

Jet-Sol Liga, 8. forduló

FTC-Telekom–MTK Hungária FC 3–1 (1–0)
Játékvezető: Kiss (Baráth, Nagy).

FTC: Samu – Mosdóczi, Hasanbegovic, Zlidnis, Szabó – Pusztai (Papp L. 69.), Aleksic, Fenyvesi – Csiki (Kapetanovic 54.), Vágó, Kocsán (Czellér 77.).

MTK Hungária FC: Varga – Nagy L. (Méry 84.), Papp D., Turányi, Demeter, Magyarics – Milunovic, Farádi-Szabó (Palkovics 74.), Csányi, Németh – Nagy Á. (Csolti 54.).

Gólszerző: Pusztai (5.), Mosdóczi (51. - büntetőből), Aleksic (74.) illetve Milunovic (58.).
Sárga lap: Fenyvesi illetve Németh, Farádi-Szabó.

Az idénynyitón aratott győzelem után a nyolcadik fordulóban ismét a bajnoki címvédő FTC-Telekom ellen léptünk pályára, ezúttal idegenben. A Jet-Sol Ligában azonos pontszámmal álló két együttes találkozója sajnos nem indult jól a mieink szempontjából, hiszen az 5. percben Vágó kiugratása után Pusztai a kapuba lőtte a labdát a kimozduló Varga mellett.

A félidő közepére felpörögtek az események, előbb Nagy Ágnes lövését védte Samu, majd a mieink kapuja előtt adódott veszély két ízben is. Először Hasanbegovic fejelt a felső lécre, majd néhány perccel később az újabb bólintása mellé ment.

A fordulást követően a hazaiak lesről induló csatárát buktattuk, a megítélt büntetőt Mosdóczi a felső léc segítségével a hálóba lőtte. A gól után nem estünk össze, és az 58. minutumban az üresen hagyott Milunovic a bal alsóba belsőzött.

Az utolsó 30 percben mindent megtettünk az egyenlítésért, de Aleksic 74. percben esett szabadrúgásgólja eldöntötte az összecsapást. Győzelmével a hazai gárda három pontos előnyre tett szert, míg a mieink a másodikok, ugyanúgy 16 egységgel, mint a harmadik DVTK.

Folytatás november 2-án hazai pályán a Kelen SC ellen.

Cseh András értékelése: – Nyerni szerettünk volna a rangadón, ezért csalódott vagyok az eredmény miatt. A lányok nagy energiákat mozgósítottak, hogy sikeresek legyünk. Kis szerencsével az egy pont meglehetett volna, a győzelem viszont nem volt benne a mérkőzésben. A szünetben váltottunk, jobban is játszottunk, de megérdemelt győzelmet aratott a Fradi, amihez gratulálok nekik!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 17:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok