HÍREK

Jó főpróba a rajt előtt

2016-03-03

Jó főpróba a rajt előtt

A Vasas vendégeként, a Pasaréti műfüves pályán játszott felkészülési mérkőzést az MTK Hungária FC U15-ös együttese. Gólgazdag siker lett a vége.

A március 13-án kezdődő, tavaszi idényre való felkészülés egyik utolsó állomásaként játszott edzőmérkőzést egymással a Vasas és az MTK leány U15-ös csapata. A találkozó egyik érdekessége volt, hogy az angyalföldiek szakmai munkáját, az MTK öregfiúk csapatának játékosa, Hámori Ferenc koordinálja.

A háromszor húszperces találkozón – minden szempontból  – formálódó ellenfele fölé nőtt a taktikus és technikás játékot bemutató kék-fehér együttes, ami gólokban is megmutatkozott. Persze azt sem szabad elhallgatni, hogy betegség miatt nem védhetett a mérkőzésen a Vasas hálóőre, így a beálló mezőnyjátékosok ellen, több könnyű találatot is szerezhetett az MTK.

Vasas FC (U15) – MTK Hungária FC (U15) 2-15 (1-4, 1-6)

G: Berliner, Siklósi ill. Dióssy 6, Fehér 5, Kubitsch 2, El Dahab, Csolti.

Vasas FC: Szigeti – Molnár, Balassa, Kocsis, Szeder – Horváth, Berliner – Siklósi.
Cserék: Zámbó, Feldmájer.

MTK Hungária FC: Bedics – Hideg, Kendik, Bokor – Pásztor, Fehér, Kubitsch – Dióssy.
Cserék: Hugya, Tóth, Balogh, Szabó, Csolti, Abou El Dahab Rashwan.

Edzői nyilatkozatok a mérkőzést követően:

Fülöp Lajos, vezetőedző (MTK Hungária FC ): Megfelelő játékkal, megfelelő hozzáállással játszottunk, amit az eredmény is igazol.

Hámori Ferenc, női szakágvezető (Vasas FC ): Az MTK jobb csapat nálunk, de örülünk, hogy összecsaphattunk velük edzőmeccsen is, nem csak a bajnokságban. Készülünk tovább a tavaszi szezonra.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok