HÍREK

Kétszer kikaptunk, de tanulunk belőle

2014-07-21

Kétszer kikaptunk, de tanulunk belőle

Felnőtt női csapatunk a hétvégén a Sparta Praha együttesénél vendégeskedett, és két nap alatt két mérkőzést játszott a BL-főtáblás cseh csapattal.

A hosszú, kimerítő utazás és a két csapat közötti tudásbéli különbség megmutatkozott, hiszen mindkét mérkőzésen vereséget szenvedtel lányaink, de hasznos tapasztalatokkal zárták a túrát. 

Sikerült élesben kipróbálni egyes taktikai elemeket, az új játékosokat is megnézte különböző posztokon a szakvezetés, valamint kiderült, mely labdarúgókra lehet leginkább számítani olyan sorozatterhelésnél, mint a Bajnokok Ligája, amikor is hat nap alatt három mérkőzést kell lejátszani.

[image]Medgyes Péter vezetőedző számára is leginkább ez, és nem a végeredmény volt fontos a hétvégén:

–Hazudnék, ha azt mondanám, elégedett vagyok a Csehországban látottakkal, hiszen tudásunkból csak keveset mutattunk meg a két mérkőzésen. Voltak periódusok, melyek megfelelőek voltak, és olyanok is, melyeken gyorsan javítanunk kell. Sajnos a fárasztó utazáson nem tudták a lányok túltenni magukat, vasárnapra már teljesen szétesett a játékunk. Ettől függetlenül a közelgő BL-selejtező előtt roppant hasznos volt a prágai kiruccanás, hiszen így már tudjuk, mire kell a leginkább odafigyelnünk a montenegrói három meccsen, ha tovább szeretnénk jutni. Márpedig csak és kizárólag az lenne elfogadható a csapattól – összegezte a túrán látottakat a szakember.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok