HÍREK

Kilenc játékosunk kapott meghívást az utánpótlás válogatottakba

2020-01-14

Kilenc játékosunk kapott meghívást az utánpótlás válogatottakba

Január 20. és 22. között Telkiben edzőtáborozik az U19-es és az U17-es nemzeti együttes.

Az U19-es és az U17-es válogatott tavaly ősszel kiharcolta az Eb-selejtező elitkörében való részvétel jogát, melyet idén márciusban és áprilisban rendeznek. A tornára való felkészülés jegyében a két nemzeti együttes január 20. és 22. között Telkiben edzőtáborozik, melyre összesen klubunk kilenc játékosa kapott meghívót.

Az U19-el készülhet felnőtt csapatunk védője, Csolti Réka, valamint az U19-es csapat három meghatározó futballistája, Stefán Bernadett, Legendás Lora és Kovács Eszter.

Az U17-ben bizonyíthat az ősszel a Jet-Sol Ligában öt meccsen pályára lépő és egyszer eredményes Pápai Emőke, valamint az eggyel idősebb korosztályban hétről hétre bizonyító Sain Anna, Benke Dorka, Bokor Blanka és Mayer Zsófia.

Turtóczki Sándor U19-es válogatottja április 8. és 14. között Lengyelországban harcolhatja ki a grúziai Eb-részvétel jogát a házigazda, valamint Belgium és Szlovákia ellen.

Schumi Dóra U17-es nemzeti együttese március 18. és 24. között hazai pályán válthatja meg svédországi repülőjegyét Oroszország, Izland és Románia ellen.

Mindkét kvalifikáció során csak a csoportelső jut ki a kontinenstornára.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-30 14:00 MTK Utánpótlás Sportközpont

MTK BUDAPEST U19

VS

FTC-TELEKOM U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok