HÍREK

Közös vacsorával zárult az esztendő

2014-12-18

Közös vacsorával zárult az esztendő

Szerda este tartotta évzáró ünnepségét az MTK Hungária FC. A Rosenstein étteremben a vacsora mellett a hangulat is kiváló volt.

Mielőtt azonban az evőeszközök csörögni kezdtek volna, Dunai Zoltán, az egyesületet támogató Stadler Rail Magyarország vezérigazgatója köszöntötte a jelenlévőket, majd kitért a csapat 2014-ben elért eredményeire.

Dunai Zoltán elmondta, hogy a Stadler a jövőben még komolyabb szerepet kíván betölteni az MTK Hungária FC támogatásában, melyről már meg is állapodtak Deutsch Tamással, a Magyar Testgyakorlók Köre elnökével. Ennek köszönhetően 2015-től mind a körülmények, mind a csapat anyagi helyzetét tekintve nagy változás várható a futballhölgyek háza táján.

Deutsch Tamás kiemelte, hogy roppant büszke a lányokra, és mindarra, amit az elmúlt években elértek. Reméli, hogy egyszer a hölgyeknek sikerül megdönteni a férfi együttes múlt évezredi rekordját, vagyis, amikor 1917 és 1925 között zsinórban tíz bajnoki címet nyertek. – Mivel a lányok ennek a felét már teljesítették, innen már könnyű lesz túlszárnyalni az akkori rekordot – tette hozzá tréfásan az elnök.

Medgyes Péter, vezetőedző megköszönte a csapatnak az egész éves munkát, majd azzal engedte pihenőre a lányokat, hogy hétvégén még részt vesznek a dunaújvárosi Pentele Kupán, utána viszont csak január közepén kell újra stoplist húzniuk a játékosoknak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok