HÍREK

Kupameccset játszik felnőtt csapatunk, jön az újabb UP-forduló - Hétvégi program

2021-03-05

Kupameccset játszik felnőtt csapatunk, jön az újabb UP-forduló - Hétvégi program

Tóth Mihály együttese idegenben vívhatja ki a továbbjutást, hazai környezetben gyarapíthatják bajnoki pontjaikat utánpótlás csapataink.

December 5. után ismét tétmérkőzésen lép pályára felnőtt együttesünk. Az új vezetőedző, Tóth Mihály irányításával csapatunk szombaton 14 órától a Nyíregyháza Spartacus FC vendége lesz a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A másodosztályú együttes elleni párharc egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén azonnal büntetőrúgások következnek.

A tavaszt győzelemmel indító U19-es csapatunk szombaton 11 órától a Tichy Lajos Sportcentrumban látja vendégül a Budaörs együttesét. A két gárdát tíz pont választja el a tabellán, ősszel Vas Hajna góljával 1-0-ra győztük le aktuális ellenfelünket.

U16-os együttesünk három ponttal tért haza Székesfehérvárról az előző hétvégén, ezúttal pedig az ETO FC Győr lesz az ellenfele vasárnap 13 órától a Tichyn. Az ősszel fordulatos összecsapáson 2-2-re végzett egymással a két csapat, mindkét találatunkat Kövy Elza szerezte.

A kilenc bajnokiból kilencet megnyerő U14-es gárdánk a tabella második felében elhelyezkedő Kaposvári Rákóczi BFLA ellen gyarapíthatja pontjai számát szombaton 13:30-tól a Tichy Lajos Sportcentrumban. Az első bajnokinkon fölényes győzelmet arattunk Kaposváron, akkor hét játékosunk is feliratkozott a gólszerzők közé.

A mérkőzéseket zárt kapuk mögött rendezik.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok