HÍREK

Legendás Lora szerződést hosszabbított

2023-06-21

Legendás Lora szerződést hosszabbított

A 21 éves futballista a jövőben is az MTK Budapestet erősíti.

Klubunk Vas Hajna után szerződést hosszabbított Legendás Lorával is, így a 21 éves futballista a jövőben is az MTK Budapestet erősíti.

Futballistánk a Fortuna SE Kismaros színeiben kezdte pályafutását, klubunkhoz 2019 januárjában a Vác-Deákvár SE együttesétől igazolt.

Legendás az U19-es csapatban azonnal alapemberré vált, az NB I-ben 2020. május 28-án mutatkozott be a DVTK ellen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Játékosunk az elmúlt három szezonban 51 mérkőzésen lépett pályára a Simple Női Ligában, 2021-ben ezüstérmet, 2022-ben és 2023-ban bronzérmet nyert csapatunkkal az élvonalban.

- Lora az idei évben nagy fejlődésen ment keresztül, sikerült alapemberré válnia a tavaszi szezonban. Reméljük, hogy a következő években is hasonló teljesítményre lesz képes. Kitartásának és szorgalmának köszönhetően nagy utat járt be az utánpótlástól a felnőtt csapatig. Örülök neki, hogy a következő években is csapatunkban tudhatjuk, a még mindig csak 21 éves játékost - nyilatkozta Legendás Lora szerződéshosszabbítását követően Pinczi Anita szakágvezető és szakmai igazgató. 

- Nagyon fiatalon érkeztem az MTK-hoz, sokat tudtam fejlődni az utánpótlásban is, majd itt bemutatkozni az élvonalban. Remekül érzem magam a klubnál, boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbíthattam. Felemás szezonon vagyok túl, az ősz folyamán egy komoly sérüléssel bajlódtam, tavasszal viszont szerencsére már sokat tudtam játszani. Célom, hogy a sérülések végre elkerüljenek, minél több percet a pályán töltsek, bejussunk a bajnoki döntőbe, és a kupában jobban szerepeljünk, mint az elmúlt szezonokban - mondta a hosszabbítás után Legendás Lora.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 17:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok