HÍREK

Magabiztos győzelem a Kelen ellen

2022-10-29

Magabiztos győzelem a Kelen ellen

Öt játékosunk szerezte az öt gólt az újonc ellen.

Simple Női Liga, 9. forduló
MTK Budapest-Kelen SC 5-0 (2-0)

Budapest, BKV Előre Sporttelep
Vezette: Bognár Réka (Szabó, Domján)

Gólszerző: Magyarics (4.), Sipos (14.), Palama (52.), Vachter (71.), Milunovic (79.)

Sárga lap: Ács (87.), Ónodi (90+2.)

MTK Budapest: Erős - Vajda, Palama, Vas (Csuhai 46.), Pinczi - Murár (Barkóczi 64.), Farádi-Szabó, Milunovic (Tőzsér 81.) - Magyarics (Bánfi 81.), Vachter, Sipos (László 81.).

Vezetőedző: Makrai László

Kelen SC: Bokros - Ramor, Bederna, Ónodi, Kerekes - Bernhardt Bernadett - Ambach (Végh Diána 81.), Bernhardt Barbara, Ács, Végh Katalin (Fazekas 86.) - Tóbik (Terhes 66.).

Vezetőedző: Kun István

A Simple Női Liga 9. fordulójában veretlenül és egyedüliként kapott gól nélkül álló csapatunk az újonc Kelen SC gárdáját fogadta szombat délután. A kelenföldi együttes nyolc bajnokin hét pontot gyűjtött, a legutóbbi fordulóban 1-1-es döntetlent játszottak az Astra ellen, míg egy héttel ezelőtt sikerrel vették a másodosztályú Azul Verde SC elleni kupamérkőzést.

Kezdeményezően kezdtük a mérkőzést, Vachter már a 3. percben ziccerbe került, Bokros viszont lábbal védett, Magyarics pedig az oldalhálóba lőtte a kipattanót. Egy perccel később viszont Magyarics Zoé már nem hibázott, szép csel után a bal alsóba lőtt (1-0).

A 13. percben közel jártak az egyenlítéshez a vendégek, Tóbik ziccerét azonban a remekül kimozduló Erős hárította. Egy minutummal később a vendégek kapusa, Bokros passzolta el a labdát, Sipos Lilla pedig a kapuba passzolt (2-0).

A gólok után is irányítottuk a játékot, helyzeteket alakítottunk ki, de újabb gólt nem tudtunk szerezni a szünetig.

A fordulást követően már nem kellett sokat várni a harmadik gólunkra. A balról érkező szögletet Pinczi fejelte rá, Bokros bravúrral védeni tudott, Maria Palama azonban a léc alá vágta kipattanót (3-0).

A 60. percben Milunovic ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a büntető mögé a sértett állt, viszont a jobb alsó mellé helyezett.

A 64. percben sérülését követően visszatért Barkóczi Bernadett, aki Murárt váltotta a pálya közepén. Egy minutummal később Vachter alakított ki magának gólhelyzetet, Bokros azonban hárított a rövid saroknál.

A 71. percben Vachter Fanni már nem hibázott, szépen a bal alsóba pörgette a balról érkező centerezést (4-0).

A 79. percben Olivera Milunovic kijavította az elhibázott büntetőjét, szép összjátékot követően talált Bokros kapujába (5-0).

A hajrában a fiatalok közül Bánfi, Tőzsér és László is pályára lépett. Együttesünk nyolcadik bajnokiján sem kapott gólt, és továbbra is veretlen a bajnokságban.

Csapatunk a következő fordulóban idegenbeli rangadót vív, november 5-én, 13:30-kor az ETO FC Győr vendégei leszünk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok