HÍREK

Már minden szem Montenegróra szegeződik

2014-08-02

Már minden szem Montenegróra szegeződik

Csapatunk augusztus első napján lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a jövő héten kezdődő montenegrói BL-selejtező előtt. Az Érsekújvár ellen elszenvedett egygólos vereség idején még igencsak fáradtnak tűntek a lányok, ezúttal azonban már mindenkin látszódott, hogy túltették magukat a kimerítő hónapokon és maximálisan csak a kuparajtra koncentrálnak.

Az aktuális edzőpartner az NB I újonca, a Dorog volt a Hidegkuti-stadionban, ahol az első félidőben szokatlan felállásban léptünk pályára, hiszen kezdőnkben négy olyan lány is volt, akit az NB II-es keretünkből kért fel Medgyes Péter vezetőedző, míg a megszokott kezdőcsapatunkból kilencen is csak a második félidőben szálltak be.

Az első játékrészt alaposan megnyomta a Dorog, háromszor is mattolta védelmünket az újonc, de Méry Rita is kétszer eredményes volt, így 3–2-es dorogi vezetéssel fordultak a csapatok.
A szünetben sort cseréltünk, és a második játékrészben ez kilenc gólt eredményezett. Kaján Zsanett és Nagy Lilla három-három találatig jutott, míg Tóth I Alexandra, Pádár Anita és Hummel-Smuczer Angéla egyszer volt eredményes.
A jövő heti BL-rajt előtt ez volt az utolsó felkészülési mérkőzése lányainknak, az elkövetkezendő napokban még három edzés, valamint kedden wellness-program vár a csapatra, majd pénteken útra kelünk annak reményében, hogy ismét sikerülni fog meghódítani Európa egyik kicsiny szegletét.
[image]
Felkészülési mérkőzés:
MTK Hungária FC – Dorogi Diófa 11–3 (2–3)
Hidegkuti Stadion, 50 néző. Vezette: B. Nagy Zoltán

MTK: Szőcs – Tóth II A. (Szabó Zs., a szünetben), Vesszős (Gál T., a szünetben), Kókány (Demeter, a szünetben), Takács (Tell, a szünetben) – Somogyi (Hummel-Smuczer, a szünetben), Palkovics (Tóth I A., a szünetben), Nagy A. (Nagy L., a szünetben) – Méry (Kaján, a szünetben), Fogl (Palkovics, 65. p.), Diószegi (Pádár, a szünetben)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok