HÍREK

Meccsdömping: Négy nap alatt öt mérkőzést játszanak csapataink - Heti program

2020-10-28

Meccsdömping: Négy nap alatt öt mérkőzést játszanak csapataink - Heti program

Az Új HNS-ben játszik a felnőtt csapat, kétszer lép pályára az U19, az U16-ra hazai, az U14-re idegenbeli bajnoki vár.

A válogatott Eb-selejtezője után folytatódik a Simple Női Liga, listavezető felnőtt csapatunk pedig rangadót játszik a DVTK ellen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban október 30-án (péntek) 20 órától.

A bajnokságban harmadik helyen álló miskolciak a legutóbbi két összecsapásukat nem tudták megnyerni, idegenben játszottak döntetlent a Haladás-Viktóriával (0-0), hazai környezetben pedig kikaptak az FTC-Telekomtól (0-3).

A tabellán öt ponttal mögöttünk lévő DVTK-val a bajnokságban első fordulójában már találkoztunk, akkor Miskolcon Diószegi Fanni duplájával 2-0-ra diadalmaskodtunk.

A legutóbbi négy bajnokiját megnyerő U19-re két idegenbeli túra is vár a héten. Előbb szerdán (október 28.) a 10. fordulóból előrehozott mérkőzésen a Haladás-Viktória vendégei leszünk 14 órától a Városligeti Sporttelepen. Szombaton (október 31.) 10 órától pedig a tabella második helyén álló Puskás FC otthonában vendégszerepel az együttes.

Az előző hétvégén pihenő U16 szombaton (október 31.) 14:30-tól az utolsó előtti őszi fordulóban lép pályára a Kész-St. Mihály FC ellen. A tabella negyedik helyén álló szegediek elleni összecsapásra a Tichy Lajos Sportcentrumban kerül sor.

Komoly sorozatot zár le szerdán (október 28.) U14-es gárdánk. Hat nap alatt a harmadik mérkőzés vár Tóth Judit lányaira, a 7. fordulóból elhalasztott találkozón a Magyar Labdarúgó Egylet lesz a csapat ellenfele 15 órától Sellyén. A hétvégén nem játszik az együttes, majd következik a Budapest Honvéd elleni utolsó őszi forduló.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok