HÍREK

Miskolci győzelemmel zártuk a márciust

2024-03-30

Miskolci győzelemmel zártuk a márciust

Együttesünk Legendás Lora és Chrysanthi Voila góljának köszönhetően diadalmaskodott idegenben.

Simple Női Liga NB I, 17. forduló
DVTK-MTK Budapest 0-2 (0-2)

Miskolc, DVTK Edzőközpont
Vezette: Urbán Eszter (Dr. Gavalla-Kulcsár, Sztányi)

Gólszerző: Legendás (37.), Voila (41.)

Sárga lap: Farádi-Szabó (54.)

DVTK: Ádám - Somogyi, Geréd, Komlós, Boros - Nagy Lilla (Katona 80.), Sain (Nagy Panna 80.), Smajic (Madarász 63.), Mikó - Oláh (Mezőssy 84.), Krisztin (Myhal 84.).

Vezetőedző: Bém Gábor

MTK Budapest: Erős - Legendás (László 72.), Bokor, Palama, Vajda (Tenyei-Tóth 76.) - Barkóczi (Murár 46.), Farádi-Szabó, Zágor (Siklér 72.) - Dubuc, Voila (Pataki 60.), Mészáros.

Vezetőedző: Makrai László

Szombat délután a Simple Női Liga 17. fordulójában a DVTK otthonában lépett pályára csapatunk.

A hetedik márciusi tétmérkőzésünkön vezetőedzőnk csak a hosszabb ideje hiányzó Vas Hajna játékára nem számíthatott a miskolciak otthonában.

A találkozó első félideje sokáig 0-0-ra állt, a szünetre mégis mi mehettünk 2-0-ás előnnyel! Előbb a 37. percben Legendás Lora szerezte meg szezonbeli első gólját (0-1), majd a 41. percben Chrysanthi Voila volt eredményes korábbi klubja ellen (0-2).

A második félidő már csak helyzeteket hozott, gólt viszont nem, így 2-0-ra nyertünk a DVTK otthonában, így sikerrel zártuk a márciusi meccsdömpinget.

Együttesünk legközelebb a válogatott szünet után lép pályára, április 13-án, 17 órakor a Puskás Akadémia FC ellen vívunk rangadót a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián.

Áprilisban a felcsúti gárda mellett a Budaörs és Astra HFC-Üllő elleni idegenbeli bajnoki vár ránk, míg április 25-én az ETO FC Győr ellen a Simple Női Kupa döntőjében lépünk pályára az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 17:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok