HÍREK

Nagyon várják az utazást

2015-01-29

Nagyon várják az utazást

Az MTK Hungária FC mesterével, Medgyes Péterrel már beszégettünk a hétvégi potsdami tornáról, de arra is kíváncsiak voltunk, hogy a játékosok miként készülnek erre a nem mindennapi élményre. Fogl Katalint és Méry Ritát kérdeztük.

– A holt szezon során kivették a csavart a lábamból. Jelenleg azon dolgozunk, hogy minél előbb felépüljek. Nagyjából még egy hónapra van szükségem, de remélem, a tornán én is kapok pár perc játéklehetőséget. Nagyon várjuk az utazást, ez a torna igen nagy lehetőséget jelent számunkra – kezdi Fogl Katalin. Remélem, a tornán jól szerepelünk, és hasznos tapasztalatokkal térünk haza, melyek segítik majd céljaink elérését! Az ilyen torna, ahol kiváló, erős csapatok várnak ránk, nagyszerű lehetőség a fejlődésre – tette hozzá Kata, akivel mélységesen egyetért csapattársa, Méry Rita.

 

 – Nagyon örülök, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is  részt vehetünk egy ilyen nívós tornán. Remek csapatokkal mérhetjük össze tudásunkat, nem mellesleg a téli alapozás során e két nap alatt extra terhelés is kerül a lábakba. Tavaly nagyszerű volt a hangulat, a körítés, remélem ez idén is így lesz.  Hosszú kihagyás után, most januárban kezdhettem el újra edzeni, ezért még jelentős a lemaradásom, de úgy gondolom, hogy ez a pár nap is hozzá segít ahhoz, hogy mielőbb utolérjem magam.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 15:00 DVTK EDZŐKÖZPONT

DIÓSGYŐRI VTK

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok