HÍREK

Négygólos siker a második edzőmérkőzésen

2020-07-22

Négygólos siker a második edzőmérkőzésen

Magyarics Zoé duplázott Szombathelyen, rajta kívül Pápai Emőke és Legendás Lora is betalált.

Felkészülési mérkőzés
Haladás-Viktória FC–MTK Hungária FC 0-4 (0-2)

Gólszerző: Magyarics (29., 35.), Pápai (70.), Legendás (78.)

Haladás-Viktória FC: Bíró - Kopcsándi, Balogh, Jánosi, Harsányi - Kovács, Németh Zs., Horti, Fördős, Németh A. - Szil.

Kispad: Csapó, Böcskei, Hajba, Sábján, Hajdú, Németh M., Csutoros, Balázs.

Vezetőedző: Szabados György

MTK Hungária FC: Varga (Szőcs 46.) - Tóth (Mayer 46.), Curless (Sain 65.), Demeter, Németh (Cremer 46.) - Nagy Á. (Farádi-Szabó 60.), Csányi (Bokor 60.), Kocsán (Stefán 60.) - Diószegi (Legendás 60.), Pápai, Magyarics.

Vezetőedző: Varga Attila

Négy nappal az Astra elleni döntetlen után második edzőmérkőzésén Szombathelyen, a Haladás-Viktória FC otthonában lépett pályára csapatunk.

Varga Attila vezetőedző az üllői összecsapáshoz képest több helyen is változtatott kezdőcsapaton, ezúttal Varga Luca kapott lehetőséget az első félidőben a kapuban, de Opal Curless, Nagy Ágnes, Csányi Diána, Kocsán Petra és Magyarics Zoé is ott volt az kezdő sípszótól a pályán.

Az első félidő második feléig kellett várniuk a kilátogató nézőknek a gólokra, hat perc alatt Magyarics Zoé ráadásul kétszer is a kapuba talált. Előbb a 29. percben Diószegi passza után tizenhatról lőtt a bal alsóba (0-1), majd a 35. minutumban Németh balról érkező beadását passzolta be közelről támadónk (0-2).

A szünetben vezetőedzőnk három helyen is változtatott, Varga helyére Szőcs Réka érkezett a kapuba, Németh Lorettát és Tóth Barbarát pedig Mayer Zsófia és Brianne Cremer váltotta.

Negyedórával a fordulást követően ismét cserélt mesterünk, Bokor Blanka, Stefán Bernadett és Legendás Lora mellett pályára lépett Farádi-Szabó Edina is, aki az Astra elleni ütközetet kénytelen volt kihagyni. Öt percre rá Sain Anna is lehetőséget kapott a szakmai stábtól.

A cserék után tovább növelte együttesünk az előnyét, a 70. percben Brianne Cremer beadását Pápai Emőke bólintotta a hazaiak hálójába (0-3).

Nyolc percre rá már 0-4 állt az eredményjelzőn, miután a 15 éves Mayer Zsófia passza után 18 éves Legendás Lora közelről bepofozta a játékszert (0-4).

Az utolsó tíz percben újabb találat már nem született, így magabiztos, négygólos sikert arattunk a Király Sportlétesítményben.

Csapatunk a következő edzőmérkőzését szombaton játssza, amikor 17 órától a BVSC-Zugló U16-os fiúcsapatának ellenfelei leszünk a Tatai úton.

Varga Attila értékelése: - A hétfői egy, majd a keddi két edzés után érkeztünk Szombathelyre, ahol az egész mérkőzést mi irányítottuk. Bátor, felszabadult támadófocit játszottunk a 90 perc során, teljesen megérdemelten arattunk győzelmet ilyen arányban is. A hozzáállással már az Astra ellen sem volt probléma, de ma emelett taktikailag is nagyon fegyelmezetten játszott a csapat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok